Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şu anda borsadaki yatırımcının 4 te 3 ü ne bir kriz, ne borsada adam akıllı bir düşüş görmedi. Sağlam kağıt nedir, wc kağıdı nedir bilmedi. Onunda vakti gelir maalesef. Bu işin kuralı bu. 10 da 1 değere düşüp yıllarca sürünen tahtalar, göz altına düşenler, tahtası kapananlar bunlar elbette tekrar yaşanacak.
    hoşgeldin tozbaa.
    çoluk çocuk iyidir İnşallah.

ama yannuş giriş yapıyon, düşüş olmadı filan,
    ayıptır gırtlak maldayız.
    yanımda 6 milyon kişi daha var.
    kıymetlimise yannuş yapılırsa acımaslar. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vay arkadaş hissenet arkadaşlığı dostluğu başka bir şey demek ki. Bugün culpuble ve pisyedili kardeşi sabah misafir ettim. Benim için yolu uzatarak Konyamiza misafir oldular. Teşekkür ederim onlara ayaklarına sağlık. Bu site sayesinde nice dostluklar biriktirecegiz inşallah.
    senden korkumuza yolu uzatıp konyanın dışından geçiyoruz, bak sen şunların yaptığına. asdsdsa.

3. Boyle gosterip yukari aliyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    endeksi tutmak için bimas abandı, eregl tcell falan da destek sağlıyor, lakin bankaların gözü yere bakıyor bankalar gevşerse endeks de 9070 aşağı kırar.. aşağıda 200 puan marj var
    Yoncayla alabilir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    senden korkumuza yolu uzatıp konyanın dışından geçiyoruz, bak sen şunların yaptığına. asdsdsa.
    Niye oğlum sen beni gördün mü heç pamuk şeker gibi adamım ben. Herkese kapım açık. Yavuzu ara sor bişi yapmışmiyim. Oğlum bizde Tanrı misafiri diye bir şey var. Seni okuyan sanır ki bu Ayasofya küheylan gibi biri. Ne küheylani altında bez olan hoşafı çıkmış biriyim. Bu arada Alper in kuşunun altında yumurta var gurka yatmış ondan kalkmıyor baytar didi

6. Kuşun yanina yaklaşıp kekik yağı sürsek bu uzaya gider o kadar eminim yanniz yanına nasıl yaklaşacaz

7. pandemi dibine göre yani mart 2020 ye göre 5 kattan az gitmiş bildiğiniz hisse var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pandemi dibine göre yani mart 2020 ye göre 5 kattan az gitmiş bildiğiniz hisse var mı?
    Bize böyle sorularla gelme muhittin...

Sayfa 176/1001 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •