senin bilmediğini biliyor bademler içerde dünya bankası ile konuşulanları biliyorlar piyasaya ne zaman açıklama gelecek biliyorlar , derecelendirme kuruluşları daha önceden herhangi bir not indirim veya artırımı o ülkenin hazine yetkililerine bildirir bak bu bademler cuma gelecek fıch raporunuda biliyor e yakalamışlar haber kaynaklı bırakta HELVA yapsınlar![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
boş yapma gundi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Froto 1,5 aydır dinlene dinlene 50 günlük ortalamaya gelmiş. Önümüzdeki 2 sene yüksek kur ve ihracat teması canlı olur. Daha fazla saldırmazlar bence aşağıya.
Sabahtan beri varlıkçılar ve dışardaki hesaplarından HSBC ile belli tahtalarda yabancı algısı ile treda ediliyor.Ama hacim bana göre yukarı hareketi teğit etmiyor.Bu yüzden biraz asansör yapması gerek 14.00 dan sonra herşey hacim için
kolay gelsin benim saatim 16.00 dan sonra
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sindoma ne dünya bankası gözünü sevim yapma.
Notu da En fazla negatif den durağana çekerler ...Hiç bir etkisi olmaz..
Dünya bankasının projelerini falan araştır..
3 senelik bir BÜTÇE o..
Öyle para falan vermez dünya bankası..
Çalışma sistemini araştır..
Haa dünya bankası ayağına sürerler diyorsan olabilir ne diyim..
Ama öyle bildiğiniz gibi bir para gelmeyecek oradan.
Dünya bankası şu 2 sine gelmiyor muydu..
Hayrola hepsi yeşil bu ikisi kırmızı..
Geçen herkes kırmızı bu ikisi yeşil idi..
Maldalar ve az bi malı tahtaya atıp çevirerek götürüyor..
viop da da arada bi gelip sert hareketler ile milleti çuvala bağlayıp bi posta da onları soyuyor..
https://www.nevzaterdag.com/dunya-ba...hibeler-verir/
Herkes çıkarıp şakkadak 35 milyar verecek sanıyor..
herif short skuize kalkıştığı zaman sınır tanımıyo, shortçu kapatana kadar sürüyo, puan hesabı trend çizgisi indikatör falan para etmiyo, yürüyo gidiyo
tahtalarda da ani bi çubuk dikiyo, kimseye mal aldıırmadan, sonra gelene geçene dağıtıyo yni gelen alıcıyı bıktırana kadar dökmeye oynuyo
Yer İmleri