Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop LIV

1. iş bankasını salıyor.

2. spot hisseler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bence enerji hikayesi bitti.

Deprem bölgesine yapılacak konutlar ve kentsel dönüşüm devam eder.

Körfezden bir bankaya ortaklık, bir kamu şirketinin alım gibi dedikodular ısıtılır.

Bana göre kelepir pek hisse kalmadı, ucuz olanların borç sorunu var ya da hükümet ile o kadar yakın değil. En çok harcamayı kamu yapıyor oraya bir şey satabilmek de bir iş kolu sayılır.

Bir de kömür olan yerlerden uzak durmak gerekebilir.

4. Bence ABD açılınca almalılar ve ABD'liler alıyor havası verilmeli.

5. >>>>>>>>>>>
    https://www.dunya.com/ekonomi/dunya-...-haberi-704086

Şimşek’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

* Dezenflasyon programına ilişkin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın desteği tam; bunu sadece hissetmiyoruz, görüyoruz

* G20, Almanya, New York, Londra, Asya ve Ortadoğu'da yılsonuna kadar görüşülmedik yatırımcı bırakmayacağız

* Programın dış kaynak ayağının çok güçlü olacağına inanıyorum; Birleşik Arap Emirlikleri'nde sonuç yakın

* Kur hedefimiz yok; OVP'de işin doğası gereği bir kur tahmini olması gerekiyor

* İç talebin yeniden dengelenmesi ihtiyacı çok net; iç talep yavaşlayacak, yatırımlara ihracata çok güçlü destek vereceğiz

* Önce rezervleri güçlendireceğiz, sonra kur korumalı mevduattan çıkış olacak

* İşverenin katkısı olduğu yeni bir bireysel emeklilik modeli öngörüyoruz; amaç sistemde kalış süresini ve fon tutarını artırmak

Ayrıntılar geliyor…

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>>>
    https://www.dunya.com/ekonomi/dunya-...-haberi-704086

Şimşek’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

* Dezenflasyon programına ilişkin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın desteği tam; bunu sadece hissetmiyoruz, görüyoruz

* G20, Almanya, New York, Londra, Asya ve Ortadoğu'da yılsonuna kadar görüşülmedik yatırımcı bırakmayacağız

* Programın dış kaynak ayağının çok güçlü olacağına inanıyorum; Birleşik Arap Emirlikleri'nde sonuç yakın

* Kur hedefimiz yok; OVP'de işin doğası gereği bir kur tahmini olması gerekiyor

* İç talebin yeniden dengelenmesi ihtiyacı çok net; iç talep yavaşlayacak, yatırımlara ihracata çok güçlü destek vereceğiz

* Önce rezervleri güçlendireceğiz, sonra kur korumalı mevduattan çıkış olacak

* İşverenin katkısı olduğu yeni bir bireysel emeklilik modeli öngörüyoruz; amaç sistemde kalış süresini ve fon tutarını artırmak

Ayrıntılar geliyor…
    Bir gece ansızın beni görevden alacağını düşünmüyorum rahat olun diyor

7. Mevcut BES sistemi son bir iki yıl bir yerlerden kredi çekip ödeme yapıp ayrılmayı teşvik ediyor. Sistemde kaldıkça ek katkı olan model gelmesi gerekir.

Sayfa 185/1001 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •