Sayfa 207/1001 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop LIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Herif HEP ALIYOR...Not düşse de alıyor,çıksa da alıyor...

Yok MÜJDE olur, alıyor...ABD den en ufak haberde de alıyor..Ankara' da yağmur yağsa da alıyor...

SP500 5 gün düşer bıst100 alınıyor...SP500 ufak tepki yapsa yine alıyor...Bence PALANIN short tuşu kaybolmuş.

Şunu yapamadık.Eskiler derdi;ALINCA ALACAKSIN,SATINCA SATACAKSIN...

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    haci tepeyi bulmak zor.
    önceki tepesine gidecek gibi duruyor.
    sen 19 dan itibaren başla sıkmaya.
    gelen parayı ne yapacağını biliyon, biliyon demi? asdasds.
    Önceki zirvesi kesmez beni kanki..

Tepeden verirsem gelen paraylan short acacam. 😅.

Yarisiylada Lilith e short tanga Alacam

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sel abi tekrar bi tahtanın uzak çekim MR ını çekebilün mü, bakalım son durum grafikisine
    buyrunuz 0.62 dolardan 0.79 dolar olmuş hisse başı 0.17 dolar kazandırmış patron kafayıda biraz yukarı kaldırmış gözukuyor.. diger gri goruntu ofiste kayitli..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    buyrunuz 0.62 dolardan 0.79 dolar olmuş hisse başı 0.17 dolar kazandırmış patron kafayıda biraz yukarı kaldırmış gözukuyor.. diger gri goruntu ofiste kayitli..

haftalık pist 100 dolar bazlı atacaktın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku

Eline sağlık sel abi, müsadenle bu grafiği konu komşu tüm mahalleli ilen paylaşanbilürmüyüm.
    Ben grafikte hiç değişiklik göremedim, bi arpa boyu yol ilerlememiş gibin duyuy
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Herif HEP ALIYOR...Not düşse de alıyor,çıksa da alıyor...

Yok MÜJDE olur, alıyor...ABD den en ufak haberde de alıyor..Ankara' da yağmur yağsa da alıyor...

SP500 5 gün düşer bıst100 alınıyor...SP500 ufak tepki yapsa yine alıyor...Bence PALANIN short tuşu kaybolmuş.

Şunu yapamadık.Eskiler derdi;ALINCA ALACAKSIN,SATINCA SATACAKSIN...
    Abka abi muhtemelen beş yıl rte ve sistemi ile beraberiz bunlar arka kapıdan mutlaka bunlar ile görüşmüştür. Bu kkm ve boşta duran paranın dövize altına ve yastık gitmesi bunların fişini çeker diye düşünüyorum. Daha işleri durma noktasında olan emlakçı ve galericiler var onlar da girmeye başladı mı bunun nereye gideceğini kestirmek güç. Long tarafında kaymaklı bir birikme olursa belki satış olur. Düzeltmeler seans içinde oluyor bu hep böyle mi devam edecek

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    haftalık pist 100 dolar bazlı atacaktın.
    yakin cekim

uzak cekim

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eline sağlık sel abi, müsadenle bu grafiği konu komşu tüm mahalleli ilen paylaşanbilürmüyüm.
    Ben grafikte hiç değişiklik göremedim, bi arpa boyu yol ilerlememiş gibin duyuy
    öyle görüyorsan öyledir abi potansiyeli var demekki paylaşmanda problem yok.yabancı değilmiş konu komsu mahalleli sonuçta :.)))

Sayfa 207/1001 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •