Evet dediğiniz noktanın üzerinde kapandı..isalah düşeni kırmıştır dediğiniz gibi.simdi tahminleriniz nelerdir?
Evet dediğiniz noktanın üzerinde kapandı..isalah düşeni kırmıştır dediğiniz gibi.simdi tahminleriniz nelerdir?
Sayın HİSSEDARX..
Bu gün kü işlemleri değerlendirmeniz mumkunmu?
Çünkü bir ara baya bir yukarı aşağı hakeket ettirdiler..20-30 kademe birden..
Tahsislinin onaylanmasın bekleyin.
Birde bu akşam geliyor mu? Ne güzel olur varya...ah ulan..nerdeee
Bu ekibe RTALB'den aşinayım üstadım. Muratçığımın ekibi, net. ICG ortağı olan Enver de dahil sanki.
16:20 den 17:00'a kadar ki volatiliteyi kredili işlem yapanları terste bırakmak için yaptırdılar. Tamamen algoritmik. Paranız yoksa bu işlemlerden ciddi zarar yazabilirsiniz. Kredi ile değil de özkaynaklarınızla yapıyorsanız sorun olmaz. Adamlarda korkunç para var ve hesabınızda nakit var mı yok mu onu bile biliyorlar. Hatta ayakkabı numaranızı...Dediğim gibi, ben böyle "devasa parasal boyutta yapılan bir operasyona" ilk kez tanık oluyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Mallardan bir kısmını serbest fonlardan birine virmanlamalarını bekliyorum. Hem fon tarafından hem de spot piyasadan işlem yapıyorlar artık. Çifte kazanç...Manyak para...
Operasyonun başlangıç düdüğü o olacak bence...MACD yeterli güce ulaştı...19.80 üzerinde kapanış olduğu an günlükler AL pozisyonuna geçecek...Acayip teknik çalışıyorlar...Takipteyiz...
Maalesef, bizdeki TEFAS'ta işlem görmeyen serbest fonların bir kısmı tam bir kara para aklama enstrümanı haline geldi ve her şey etkili, yetkili herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Sermaye piyasası resmen bir çetenin elinde desem yanlış olmaz...Tahsisli onayı bültende yine yok.
Hiç şaşırmadım.
Son olarak...
Özelden çok sayıda soru geliyor. Prensip olarak hiç birine cevap vermiyorum. Bilgi ve tecrübemi tüm açıklığı ile burada umuma açık bir şekilde paylaşıyorum zaten. Bu nedenle sayın arkadaşlarım kusuruma bakmasınlar. Saygı ve hürmetlerimle...
Yer İmleri