Sayfa 241/440 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Gold Rush

Ellerindeki lotları sayın arkadaşlar. Teknik ile temel ile kazanılmıyor. Hepsi hikaye..

Biraz uğraş gerektiriyor.. Ama ellerini görüyorsunuz.. Kumarhanelerde sürekli kazananları mimliyorlardı sanırım..

Aslında mümkünse 4-5 farklı kurumdan işlem yapın.. Farkedilmemek için.. Sürekli kazanan farkedilebilir.. Bazı hesaplarda kaybedin, bazılarında kazanın.. Dönüşümlü.. Hatta başka isimlerin hesaplarından işlem yapın..

Aha tam Ozark dizisindeki gibi oldu.. Paranın izini kaybettirmek için bin takla atıyorlardı..

Çok fena diş biledim bunlara

Ben kendime excel tablo bile hazırladım

Çok sistemli sayıyorum lotlarını.. Formüller yazdım.. Ortalamaları kendi çıkartıyor.. Ve hesap birebir tutuyor..

Uyum yakaladık pala ile..

https://www.instagram.com/reel/CtjhK...FiZDMwYg%3D%3D

Sevgiler hepinize

Off sadece ben değilmişim.. Bu firmada çok ciddi sıkıntı var.. Hepsi taze şikayet..

QNB Finansinvest..

https://www.sikayetvar.com/qnb-finansinvest

Ben işlemlerimi kapattım ama paramı çekemiyorum şimdi de..

Anında fon aldılar.. Havale yapmama izin vermediler.

Yarın paramı çekebileceğimden bile emin değilim..

Bu aynen bende de oluyor.. Param eksiliyor.. Akşama geri geliyor.. Kullanılıyor mu ne yapılıyor anlamadım

Yetersiz limit hatası alıp duruyorum parayı invest hesabına atmama rağmen kullanamıyorum ne banka hesabımda gözüküyor ne de yatırım hesabımda ne hisse alabiliyorum ne de başka bir şey para geçti. Mesajı almama rağmen hesapta işlem yapamıyorum ve asla bir çözüm bulunamıyor

Neyse içim rahat etti.. Kazanıyorum diye zora koşuyorlar sanmıştım.. Komplo teorim yanlışmış..

Firmadaymış sıkıntı..

7.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selmalar
    Hangi selmalar, kim onlar

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Nakitteki paraya 1 dk içerisinde nasıl fon alır ya. Belki ben havale yapıcam.. Ayy çok sinirliyim..
    Onu degistirebilirsin, tercihlerden, bostaki parayı değerlendirme isaretleyeceksin. Yalnız bende de şöyle bir sıkıntı oldu. 500 TL attım para finansvestte gözüküyor ama arza katılacam, yetersiz bakiye diyor.

Bakmak ve görmek!?

Sayfa 241/440 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •