Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sezgin Tanrıkulu dün akşam katıldığı tv100 canlı yayınında -TSK nın yaptığı her şey eleştiriden azade değil. Biz milletvekiliyiz, bunları sorgularız. 15 köylüyü helikopterden atan TSK değil mi? Biz eleştirel yaklaşırız. Soru sorarız, doğru olup olmadığını sorarız, TSK üzerinden bu tür şaibelerin kalkması amacıyla bunu sorarız. 40 yılda her şeyi doğru yapsaydı Türkiye bu durumda olmazdı. AİHM kararı orada, 15 tane köylü, kim attı ? Bu kadar köyü yaktı ? ifadelerini kullanmıştı.

https://www.mynet.com/son-dakika-can...i-110107153969

Bunlari soran bir vekil.

Simdi buna cevap vermek yerine bu vekili derdest edeceklerdir.
    Muhtemeldir ki deneyeceklerdir.
    Hakkında troller tarafından linç kampanyası başlatılacağı, soruşturmalar yürütüleceği vb. kesin gibi...
    Sezgin TANRIKULU ağır taş.
    CHP'nin, Kürt nüfus yoğun bölgelerden oy almasının, Kürt kökenli nüfusun(en azından bir kısmının) hâlâ parlamenter sistemden umudunun olmasını sağlayan nadir örneklerdendir. İç barış için, varlığı kıymetlidir. İnşallah başına bir iş gelmez.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://m.sabah.com.tr/saglik/2020/0...yollari-s1/amp

Şöyle bir link buldum. Bilmem işinize yarar mı?

Ama ben şunu biliyorum;
    Dış hastalıklara tentürdiyot, iç hastalıklara rakı iyi gelir.
    [emoji3]
    Biz iki sene önce yaşadık olağanüstü hal ilan ettik. Zehirli gaz var normalde insanların olduğu yerde kullanılmıyor biz evin her yanına atıyor bir iki gün eve gelmiyoruz sonra havalandıriyoruz. Düğünden sonra balkonu kapatacağız muhtemelen çamaşır kuruturken geldi. Bunun üzerine üç beş çeşit zehirli ilaçlar var. Sonra sıcak buhar ile köşe bucak elden geçiyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biz iki sene önce yaşadık olağanüstü hal ilan ettik. Zehirli gaz var normalde insanların olduğu yerde kullanılmıyor biz evin her yanına atıyor bir iki gün eve gelmiyoruz sonra havalandıriyoruz. Düğünden sonra balkonu kapatacağız muhtemelen çamaşır kuruturken geldi. Bunun üzerine üç beş çeşit zehirli ilaçlar var. Sonra sıcak buhar ile köşe bucak elden geçiyor.
    Bundan 20 yıl önce yıllarca eşyalı oupta boş duran bir daireden tüm Apartmana böcek yayılmıştı...Bir ilaçlamacı 3 günlük ilaç var abi onu atayımmı demişti.Bende tatile çıkmadan önce ondan yaptırıp tatile çıktım..Döndüğümde akrep dahil envai çeşit böcek ölüsü ile karşılaşmıştık...Eve akrep nasıl girmişti a.q

Senin bahsettiğin de herhalde böyle birşey....

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir kilo toz, bir Toros. Üç kilo toz, bir minibos. Beş kilo toz, bir otobos.

Diyarbakır ve Adana için söylenir...

Yakalanan bu kadar çoksa yakalanmayan herhalde 10 20 kat fazladır. Gençlik uyuşturucu manyağı olacak ileride. Bir de kök nedeni bilinmezse aynı şekilde devam eder. Alt satıcılar değişir. Çocuğu olan bundan sonra kendisini rahatsız hissetsin. Bir yerden bu bela herkesin çocuğuna torununa bulaşabilir, çünkü bu kadar arz talep olmasa olmaz.

Erzincan da stepneye sakladıkları 3 kilo 287,55 gram uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.

https://www.trthaber.com/haber/turki...lu-794248.html

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bundan 20 yıl önce yıllarca eşyalı oupta boş duran bir daireden tüm Apartmana böcek yayılmıştı...Bir ilaçlamacı 3 günlük ilaç var abi onu atayımmı demişti.Bende tatile çıkmadan önce ondan yaptırıp tatile çıktım..Döndüğümde akrep dahil envai çeşit böcek ölüsü ile karşılaşmıştık...Eve akrep nasıl girmişti a.q

Senin bahsettiğin de herhalde böyle birşey....
    Zehirli gaz hiç bir canlıyı sağ bırakmaz insan dahil. Hatta insanlar varken bunu atıp kapı pencere açık bırakırsan apartmandakiler de zarar görür. Aslında tüm apartman komple bununla ilaçlanmali ama yönetici adam olmayınca beş yıldır apartman bununla uğraşıyor. Biz yine iyiyiz bu konuda bu musibetle uğraşanlar üç beş yıl uğraşıyorum çözemiyor. Her çıktığında evde ohal oluyor o derece sıkıntı

6. uzunca yazmistim ama sildim basitcesi su sekilde:
    Iran Turkiye Avrupa
    Iran Ermenistan Avrupa
    ve bahsettigin yakalanan rakamlar devede tuy bile degil
    batiya dogru giden guzergah cok onemli degil onlar yakalansada umurlarinda olmaz onemli olan
    Avrupa Turkiye Iran
    Avrupa Ermenistan Iran
    geriye donerken butun sermayeleri bu hat uzerinde tasinanlarda oluyor Turkiye iran hattini kontrol ettigin zaman Turkiye bu pislikten kurtulur ve tamami ile ermenistan uzerine doner onlarda basinin caresine baksin
    bu hattin kontrol edilmemesinin sebebi bu isleri yapanlarin AK yandas olmasi
    Ak yandaslar ve bu karj marjlari oldugu surece Turkiye'deki genclik her gecen gun daha fazla uyusturucu batagina saplanir
    Surda okudugum 20-30kg gibi rakamlar ama en son kapali carsida bir dovizciye yaptiklari operasyonda 1200kg ele gecirildi

1 birimin iran maliyeti 6000-7000 euro
    ama geriye donuste dolu geldikleri zaman bu 1 birimin onlara biraktigi para 150bin$
    dehset otesi karlari var zaten o yuzden ust mertebeli insanlar da bu ise dahil oluyor

Turkiye de dolar alim ve satiminin %100 kayit altinda olmasida bir parcada olsa bu pisligi azaltir

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Yakalanan bu kadar çoksa yakalanmayan herhalde 10 20 kat fazladır. Gençlik uyuşturucu manyağı olacak ileride. Bir de kök nedeni bilinmezse aynı şekilde devam eder. Alt satıcılar değişir. Çocuğu olan bundan sonra kendisini rahatsız hissetsin. Bir yerden bu bela herkesin çocuğuna torununa bulaşabilir, çünkü bu kadar arz talep olmasa olmaz.

Erzincan da stepneye sakladıkları 3 kilo 287,55 gram uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.

https://www.trthaber.com/haber/turki...lu-794248.html
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    uzunca yazmistim ama sildim basitcesi su sekilde:
    Iran Turkiye Avrupa
    Iran Ermenistan Avrupa
    ve bahsettigin yakalanan rakamlar devede tuy bile degil
    batiya dogru giden guzergah cok onemli degil onlar yakalansada umurlarinda olmaz onemli olan
    Avrupa Turkiye Iran
    Avrupa Ermenistan Iran
    geriye donerken butun sermayeleri bu hat uzerinde tasinanlarda oluyor Turkiye iran hattini kontrol ettigin zaman Turkiye bu pislikten kurtulur ve tamami ile ermenistan uzerine doner onlarda basinin caresine baksin
    bu hattin kontrol edilmemesinin sebebi bu isleri yapanlarin AK yandas olmasi
    Ak yandaslar ve bu karj marjlari oldugu surece Turkiye'deki genclik her gecen gun daha fazla uyusturucu batagina saplanir
    Surda okudugum 20-30kg gibi rakamlar ama en son kapali carsida bir dovizciye yaptiklari operasyonda 1200kg ele gecirildi

1 birimin iran maliyeti 6000-7000 euro
    ama geriye donuste dolu geldikleri zaman bu 1 birimin onlara biraktigi para 150bin$
    dehset otesi karlari var zaten o yuzden ust mertebeli insanlar da bu ise dahil oluyor

Turkiye de dolar alim ve satiminin %100 kayit altinda olmasida bir parcada olsa bu pisligi azaltir

Normalde bu konu hiç merakım olan bir konu değildi. Aniden internetteki haber sayısında ANORMAL artış olunca dikkatimi çekti. Ondan forumda paylaştım.

Zaten bir ara sınıra gümrüklerde uyuşturucu tespit eden sensörlü detay arama tarama üst düzey teknik cihazları takalım diye bir proje sunulmuştu reddedilmişti. Yakalanmak istense zaten sınırda yurda girmeden yakalanır. Adamlar istese afedersin döt deliğinin çapını bile ölçebiliyor insanların, duvarların metrelerce ötesini bile görebiliyor. Yeter ki yakalanmak istensin. Demek ki istenmiyor diye düşünüyorum. Gençlere çocuklara yazık olacak bu uyuşturucu skunk met vb haplar yüzünden.

8. 2 gun once OSB de idim
    gunluk 50kg cekirdek satip mutlu olan esnaf suan OSB de cok buyuk tesis kurmus yurtici yurtdisi urun gonderiyorlar
    perde arkasindaki ortagina bakiyorsun cok cok yukseklere cikiyor yolun sonu
    Ak yandas isen A.k.p oncesi cebinde 2 kurusun varsa simdi oldu 200.000.000$ in
    OSB deki buyuk firmalara bakiyorsun hepsinin gecmisi bu islere dayaniyor[uyusturucu dahil] e bizler biliyoruz da emniyet gucleri bilmiyormu bunlari
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •