ne demiştim aylar hatta yıllar önce ..
1- borsa ralli yapacak..
2- yatırımcı sayısı artacak.
3- Enflasyon 2026 yılında tek hane olacak
4- Dolar 50 tl olacak... ( OVP hedefinde 43,9 yl 2025 için koyulmuş hükümet tarafınndan. ŞU ana kadar daha önce dolar için OVP hiç bir hedef tutmamıştı.. örnek ne dolar hedefi gerçeklşeti ne de enflasyon..
https://www.indyturk.com/node/408801...ldu-ne-bulundu ..
Hadi diyelim 43,9 oldu dolar kuru da 50 tl olmadı... Benim ha 43,9 olmuş ha 50 tl olmuş aynı şeyler ..aralarında yüzde 15lik marj var sadece 43,9 tl ile 50 tl arasında.
5-Sosyal medya kullanımı daha da artacak...
A.Tarık OCAK
@fiboborsa diye twitter kullanıcısı senin hissesinin paylaşmış teknik olarak ama fiyat hedefi vermemiş..
https://twitter.com/fiboborsa/status...09104253034864
Daha önce bu kişi sanırım 1-2 ay önce paylaşmıtı ve o gün sen çakmıştın hisseyi aşağıya..
Sana tavsiyem pazartesi yıllardır sürdürdüğün döngüye devam et.. birileri senin hissen ile ilgili teknik ve temel bi şey paylaşınca , hisseyi negatif aşağıya çak !!
ee yıllardır zaten bunu yapıyorsun..
özellikle bu saatten sonra bunları yap ki , emekliliğin de bi o kadar hızlansın sen de emekliliğinin tadını çıkarasın..
2025 yılında 15 milyon yatırımcı sayısına karşı şu an işlem gören hisse senedi sayısının ise ,sadece yüzde 50 artarak sadece 700 hisseye ulaşmasının bekliorum.
2025 yılında doların 50 tl olmasını bana göre artık yüzdee 99,9 oldu. Hatta şimdiden geleceği satın alıyorum ve doları 50 tl olarak görüyorum. şu an bile her şeyi hesaplarken doları 50 tl olarak baz alıyorum.
2025 yılında Borsa istanbul bist 100 endeksinin 25 bin puana gelmesini bekliyorum.
Sosya medyayı borrsa için bilgi amaçlı kullanımın da hızla artmasının bekliyorum. Ve milyonlarca yeni sosyal medya kullanıcının hesap açmasını ve sebeb olarak ta borsa hakkında gündemi, şirlerkerleri takip etmez , şirketler hakkında kolay bilgiye , hızlı bilgiye erişmek vs.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Yer İmleri