Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hazine arazisini kelepir fiyattan satarak olmaz hocam bu iş. Arsa payı yüzde 50. Haberde de diyor. Devlet bu arazileri arsa payı karşılığı versin. Açsın ihale açık arttırma. Yüzde 30 dan başlasın. Yüzde 30 a mı kaldı. 100 dairenin 30 u devletin olsun. Gerçek ihtiyaç sahiplerine uzun vadeli rayiç bedelden satsın. Oradan gelen parayla TOKİ ye yeni konuta başlatsın. Böyle devir daim. Bu iş böyle olur. 10-15 yıl önce bu şekil başlasaydık ne barınma krizi kalırdı ne İstanbul un kentsel dönüşümü.

Ama olay halkı ev sahibi yapmak değil. Rant. Maalesef.

Yabancılar her türlü o malı alır. Günlük yabancıya kayıtdışı kiraya verir. Yani konutun net alıcısı var.

Adamlar komple apartman alıp kiraya veriyorlar yabancı tatilcilere. Zikmişim yerlileri diyor müteahhitler.

Bir Rus Antalya’da 80 daire alıp günübirlik airbnb otele çevirdi.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lecek-42328395

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Yabancılar her türlü o malı alır. Günlük yabancıya kayıtdışı kiraya verir. Yani konutun net alıcısı var.

Adamlar komple apartman alıp kiraya veriyorlar yabancı tatilcilere. Zikmişim yerlileri diyor müteahhitler.

Bir Rus Antalya’da 80 daire alıp günübirlik airbnb otele çevirdi.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lecek-42328395
    Cimer e şikayet et.!!!

CİMER ne için var?
    CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi), yurttaşların talep, ihbar ve şikâyetlerini doğrudan cumhurbaşkanlığına iletebilmesi amacıyla 2015 yılında kurulan bir web servisidir.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, durumundan şüphelenilen TIR da 58 kilo 450 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ti-707479h.htm

4. Nasrettin Hoca - Timur'un Filleri

Timur, ordusundaki fillerden birini, Nasreddin Hoca'nın memleketine gönderir. Fil o
    kadar büyük, o kadar oburdu ki, köyde ne kadar ot, saman varsa, hepsini silip süpürür. Bu duruma köylüler daha fazla dayanamazlar. Nasreddin Hoca'yı da önlerine katarak, Timur'a şikayet için yola çıkarlar. Nasreddin Hoca'ya destek olacaklarına söz veren köylüler yolda birer ikişer sıvışırlar.

Tek başına kalan Nasreddin Hoca, Timur'un huzuruna alınır.

Timur'un o gün çok sinirli olduğunu gören Hoca, şikâyeti bir tarafa bırakıp:

Köyümüze gönderdiğin filden bütün köylüler çok memnun kaldılar. Yalnız, zavallı
    hayvan tek başına yaşıyor. Hayvancağız için bir de dişi fil gönderilmesini istiyoruz, işte bunu arz etmek için huzurunuza geldim, der.

Bu sözlere çok sevinen Timur, hemen yanındakilerine, Nasreddin Hoca'nın köyüne bir de dişi fil gönderilmesi için emir verir. Nasreddin Hoca, tek başına köye döner. Tüm köylüler sevinçli bir haber bekliyordur. Nasreddin Hoca'ya, Timur'un fili ne zaman geri alacağını, sorarlar.

Nasreddin Hoca gülümser:

Ne geri alması, der. Timur hizmetinizden öyle memnun olmuş ki, yakında bu filin
    dişisini de göndermeye karar vermiş sizlere.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, durumundan şüphelenilen TIR da 58 kilo 450 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ti-707479h.htm
    Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronuna Türkiye vatandaşlığı verildi

https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/tu...erildi-2073114

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Borsanın ne olacağı belli. Sadece zamanı meçhul. Dikkatli olun diyorum etrafımdakilere. Antin kuntin tonla hisseye girmişler. Hocam iki gün dustumu satıp kaciyorum baksana maliyetler çok aşağıda diyorlar. Bilmiyorlar ki gunu gelince satamayacak. Taban taban milyonlarca lotu görecek hergun. Ben 17-25 Aralık'ta yasadim onu. Para 5 te birine indi alicı yok. 1.5 sene bekleyip çeyrek portfoye bozdum. Allah'tan ihtiyacım yoktu paraya. Ev alacaktim 3 un 1 ini aldım ama.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Borsanın ne olacağı belli. Sadece zamanı meçhul. Dikkatli olun diyorum etrafımdakilere. Antin kuntin tonla hisseye girmişler. Hocam iki gün dustumu satıp kaciyorum baksana maliyetler çok aşağıda diyorlar. Bilmiyorlar ki gunu gelince satamayacak. Taban taban milyonlarca lotu görecek hergun. Ben 17-25 Aralık'ta yasadim onu. Para 5 te birine indi alicı yok. 1.5 sene bekleyip çeyrek portfoye bozdum. Allah'tan ihtiyacım yoktu paraya. Ev alacaktim 3 un 1 ini aldım ama.
    3 ün 1 i derken, 3 oda 1 salon anlamında mı kullandınız?
    [emoji23]

Sayfa 249/1001 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •