Originally Posted by ft-2 --bilanço dipnotlarını, özellikle nakit akış tablosunu ve ilişkili taraftan alım-satımları-- dikkatle okumanızı öneririm... Sizi burda görmek ne güzel sn ft-2. Aksa'daki yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Burada da yorumlarınız benim için değerli.
Originally Posted by mermers Sizi burda görmek ne güzel sn ft-2. Aksa'daki yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Burada da yorumlarınız benim için değerli. --ben negatif bakıyorum...bu yükselişi hak edecek bir bilanço göremiyorum maalesef...
Originally Posted by ft-2 --bilanço dipnotlarını, özellikle nakit akış tablosunu ve ilişkili taraftan alım-satımları-- dikkatle okumanızı öneririm... Originally Posted by ft-2 --ben negatif bakıyorum...bu yükselişi hak edecek bir bilanço göremiyorum maalesef... --dolar makyaj dökülmeye başlamış....
Originally Posted by ft-2 makyaj dökülmeye başlamış.... Kağıt bu endekste 2 günde neredeyse %10 yapmış dokuyor demişsin. Deprem konutları, kentsel dönüşüm devam ettiği müddetçe bu çizgiyi surdurur
Forum Rules
Yer İmleri