Sayfa 256/1001 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bu 7.500 emeklisi bunlari goturecek.

Koltuktan asagi degil mahkeme kapisina.

Bu sokaktaki nefreti dusurmek icin, Cumhuriyet Bayrami ikramiyesi gibi laflar edip, tansiyonu dusurmeye calisiyorlar.

Buradan uyariyorum.

Yarin cok gec olacak.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Reeder'in halka arzına katılanlar, birer tane de Reeder tilfon alsa....Reeder Tesla olur annuyun mu...

Ama işte...Ayfon Zamsunk Şayomi de o ekran çözünürlüğü, o çekirdekler o hız oldukça...Kola Turkadan hallice...

Elde edilen gelirle Reeder çip fabrikası kuracağmış....mesela yani

Ancak taze b.k üretebilirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu 7.500 emeklisi bunlari goturecek.

Koltuktan asagi degil mahkeme kapisina.

Bu sokaktaki nefreti dusurmek icin, Cumhuriyet Bayrami ikramiyesi gibi laflar edip, tansiyonu dusurmeye calisiyorlar.

Buradan uyariyorum.

Yarin cok gec olacak.
    7.500 Emeklisi tanımıyorsunuz galiba, en az yarısı yarabbi şükürcüdür.

1 Sene et yemese aklına gelmez, 10 sene aynı ceketi giyse takmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. İnşaat maliyeti endeksi Temmuz'da %15.6 artmış...amanın...yıllık da %62,3 imiş...evler 100 milyon olacak...parekende tüketim de Temmuz'da yıllık %31 artmış...sihirli rakam..

Ulan ne para varmış millette yaw..

Cari açık da 43 milyar dolar olacakmış....sonunu düşünen kahraman olamaz, koltuk bizde oldukça nema problema, fakirler düşünsün...

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ancak taze b.k üretebilirler.
    Öyle demeyin reklamlarda fabrikasını gördüm, iki tane 250 binlik tavuk damında, ablalar habire montaj yapıyordu, Çin de böyle başladı bu işlere Yeni bir SASA, Astor niye olmasın, BBHT ye sürekli reklam verince Allah tüm duaları kabul ediyomuş

6. YKBNK'da daha dün 0.46 dolardaki sazan avından sonra %42 gitmiş....dolar bazında...amanın...

O gün bu tam da buradan dönerse Erol Taş gibi gülerim demiştim, sözümü tutayım....Nıgghaahahhohha...serçe parmağıylan dişimi de karıştırarak

Pala parayı koyacak yer bulamıyor artık nassı bi para varsa, Akdere misal 1 milyar silmiş çok da tınlamadı sanırsam. Şimdi de Turkceli çiziyor...dolar bazlı bedava tabi...şu an tam dolar bazlı zirvesini test ediyor...istese burdan bi çizer var ya, formasyon falan herşey müsait...neyseh

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şu da düşüş ED 2 ise, taslak şablon, her ne kadar ilk zigzagın üçgen B si tartışmaya açık olsa da, üçgenin A sı zirveyi aşıyor hafiften..

Mesafeler göz kararı şablon olarak bakılmalı, zaten ilk zigzagın C dalgasını 1 dk. inip de saymanın anlamı yok..X dalgası burda çok kafa karıştırır, X mi, 4 bitti de 5 e mi gidiyor...yapacak bi şey yok, ayırdına varılamaz.YTD

Yol ayrımındayız...kritik burası...sağdaki gibi beşliye dönerse yırtar...yoksa double zigzag gelebilir ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hayaller 5G, gerçekler 3G

Tüm dünyada 100’ün üzerinde ülke 5G teknolojisine geçmişken, Türkiye’de son dönemde akıllı telefonlarda “3G” ibaresi sıklıkla görünmeye başladı. Uzmanlar sorunun 5G’ye geçiş sürecindeki belirsizlikten kaynaklandığını belirtiyor.

https://www.ekonomim.com/sektorler/t...-haberi-707575
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 256/1001 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •