Sayfa 393/1001 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop LIV

1. spot sürekli seans açılalı yaklaşık 1 saat oldu .. güniçi yükseklerin görülmüş olabileceğini düşünüyorum .. kısa vade sistem durumu bende 1 dk alda ... üstü saatliğe kadar satta ... kısmet .. bakalım ... ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    günaydın esnaf hayırlı işler

bu robotların hız ayarını niye artırdı YAPI KREDİ... işleme giremiyoruz aqua.. 1000--1000 çiizyor

bu hissenetinde aşağıdan çıkan reklamlarına başlayacam
    Bende reklam olarak iç çamaşırı çıkıyor sende ne çıkıyor. Babam görse resimleri vurur beni. Geçen biri link paylaşmış tıkladıktan sonra böyle oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş kankam hanımın kolundan bir bizerlik araklayıp borç versen kızın koluna takacam. Çıkmaz ayın çarşambası kesin öderim.
    Kankam olsa dükan senin, biliyon geçen sene borcu ödüyecem deye iflahım kurudu, az kalsın eve almıycaktı.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kankam olsa dükan senin, biliyon geçen sene borcu ödüyecem deye iflahım kurudu, az kalsın eve almıycaktı.
    Yok oğlum korkma şaka yaptım netcem ben bizerliği kıza alsam hanım ister ondan sonra ipin ucu kaçarsa biterim.

5. kisa vade pattern olarak tahminim ise alttaki gibi e dalgasini sakız gibi sündürme ihtimali gayet olası.. bittiginde ise b-d .kirilirsa kirilim hizina bakip haaaa bu ucgen boyleymis nasıl bildim denir falan... .ytd..

herkese bol şans..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Masada anahtarlari birakicaksin bu gidisle abey
    3 4 gun once teorik fiyat -%0.50 iken suan ise -%1.50
    su makas bence ykb nin longlarinin hatirina idi
    dun ykb longlari kapatti bugun gun icerisinde shorta donerse teorik fiyati normale getirirler
    bofanin tek bir amaci var ykb nin anahtarlarini almak

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    8940 Şort ile güne başlıyalım
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    kisa vade pattern olarak tahminim ise alttaki gibi e dalgasini sakız gibi sündürme ihtimali gayet olası.. bittiginde ise b-d .kirilirsa kirilim hizina bakip haaaa bu ucgen boyleymis nasıl bildim denir falan... .ytd..

herkese bol şans..

bold a ya b dersek,
    xc ye de c dersek,
    8 bin d,
    8400 e
    höpörler gibin bişi, şık olmaz mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 393/1001 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız