Bir site var, dünyada dönen olayların arka perdesini yazıyor. ismi globalresearch.ca Merkezi kanada da.
Yazılanlara inanıp inanmamak size kalmış.
Çok fazla ilgili konularda bilginiz varsa, bu sitede yazan sizin bilgilerinizle örtüşüyorsa inanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
İlk defa duyduğum bir bilgi ise o bilgiyi bekletip, daha sonra edindiğim diğer verilerle uyuşup uyuşmadığına göre doğru veya yanlış diyorum.
Mevcut bilgilerime göre bu sitede yazılanlar genel olarak doğru. O sitede beni aşan bir veri yoğunluğu var o sebeple her yazılana doğru veya yanlış diyemem. Ayrıca doğru olduğundan emin olduğunuz bazı şeylerde çok ileride yanlış çıkabiliyor onuda dikkate almak lazım. Yani kendilerinin doğru sandığı şey hatalıda çıkabilir. Gizli servisler eylemlerini farklı kişi, ülke ve gruplara yüklemekte uzmanlar.
Sayfada yazar isminin altında translate website düğmesi var. Oraya tıklayıp Türkçe yi seçebilirsiniz.
https://www.globalresearch.ca/how-bl...crisis/5799286
Yazıda ismi geçen Blackrock CEO'su Larry Fink'in tipi su katılmamış ibrani.
Blackrock da siyonist bir firma. Kurduğu FON lar aracılığı ile dünyadan karlı şirketleri satın alıp ülkeleri sömürüyor. FON aldığı için şirketinizi siyonistin aldığını anlamıyorsunuz. Ülke anlamıyor.
Zaten serbest piyasa, demokratik yönetim(son 300 yıllık olanı, ilk olanlar için bişey diyemem çünki bin yıldan eski bilgilerin doğruluğu tartışılır), dışarıya açılma, konvertibl para vb şeyler siyonistlerin icadı. Bu şeyler aracılığı ile ülkelere girip ele geçiriyorlar. Sömürge hale getiriyorlar.
mRNA aşısı ve sahipleri hakkındaki bilgi ve tahminlerimi baştan itibaren yazmıştım.
Hepsinin nasıl tuttuğunu baştan itibaren okuduysanız görmüşsünüzdür. Bir konu okuduysanız, tüm konular hakkında genel bilginiz var ise, okuduğunuz konunun doğruluğu veya yanlışlığı hakkında daha doğru kararlar alabiliyorsunuz.
*
Son düzenleme : alicemal; 13-09-2023 saat: 13:51.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri