Sayfa 400/1001 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yapıkredinin robotu son iki gündür petkimi perte çıkardı, bugün sakin
    18.50 ..önemli desteği ..şimdi 19.80
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şu ülkede konut sorununu çözmek o kadar basit ki ..

bi ülke bu kadar aciz olur yahu.

toprak desen bol.. hazine arasizi desen bol + beleş. çimento desen fışkırıyeh..

tövbe tövbe...

-İstanbul taksi meselesini çözmek bir günlük iş ama yapılmıyor.Çıkartırsın taksi sayısını 34.000 e,sorun biter(2 katına çıkartırsın) ama kimlerin işine gelmez.

-Hal yasası çıkmaz.Çıkarsa ürünler büyük oranda ucuzlar.Ama orada da lobi var.Kabzımalların varlıklarına bakın .

-2. el kullanılmış ithal arabaya izin versen millet daha ucuza 3-5 yıllık sağlam arabaya biner ..Ama orada da lobi var.

-Mesela bu acube YAZ SAATİ uygulaması neden devam eder..Yahu 3 ay boyunca güneş doğmadan 1 saat önce(saat 7 de gönderdim) karanlıkta çocuklar toplu taşımaya biniyor.Ankara da durum bu..Batıda daha karanlıktır.

-Hele konut işi bence çok kolay.Bir ara BREZİLYADAN gelen malzeme-mühendislerle ev yapılacak denildi..Yani dev gemilerle malzeme gelecekti..İşi yapan yabancı mimarlar olsa bile DENETLEYEN BELEDİYEMİZ olacaktı...Orada da lobiler kendini gösterdi..

Bu memlekette asla anlamadığım ama çözümü basit olan sorunlar var...

Bir de neden milletvekilleri hem emekli-hem çalışan maaş alırlar..üstelik mv maaşı asgari ücrete oranı en yüksek ülkelerden biriyiz.

Emekli mv aynı zamanda mv ise 144.000 tl maaş alıyordu(son zamları bilmiyorum)

Zaten meclisin imkanları emrinde.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    körfez gezisinin borsada yarattığı beklenti olumlu etki görüldükten sonra Şimşek'i düzenli olarak yurtdışına gönderirler artık , kendide gider.. gezilerin içinin boş/dolu sonuçlanması önemli değil rüzgar yapsın yeter .

yakında cb çıkıp ben de maaşımla döviz değil hisse alıyorum derse beni şaşırtmaz .milleti borsaya yönlendirme hükümet politikası haline geldi . yeter ki millet dövize kaymasın .

ya borsadaki balinalar ,yamyamlar taze yatırımcılara kayarsa ne olacak .kgrg.

4. Bugün izinliydim ..bi ekran bakayım dedim ..tüm gün xu030yvade hep aynı yerde durdu gibi bi şey ..

8906 ortalama ,yaklaşık 800 kontrat şorterler lehine

Şimdi 8923.00
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bugün izinliydim ..bi ekran bakayım dedim ..tüm gün xu030yvade hep aynı yerde durdu gibi bi şey ..

8906 ortalama ,yaklaşık 800 kontrat şorterler lehine

Şimdi 8923.00
    Teorik fiyat 9043 ..teori işte ..

8925.50

Bas palaciiim aşaaa ..basssssssssssss
    Hayat hoş gerisi boş

işlerine gelmiyor abka..

sorunu çözmek yerine zengini daha zengin etmek istiyorlar çünkü çoğu kendileri ve yakınları.

istanbul kanal projesi dediler.. 1 sene dedikodusunu çıkardılar o ara yandaşlar topladı arazileri sonra onlar 1000 kat fiyata satıldı belkide. bu kezde oradan değil buradan geçecek dediler

yaw ülke boş arazi dolu.

ver bediyeye talimatı.. çkar yasayı.. her beldeden 3-5 neyse mütayit. kar marjını belirle mütayitin.. denetimini yap. sağlam olması için. arsa beleş..

işini düzgün yapana katılım bilmem ne hakkı tanınanacak ihaleler mutayitlik işleri gelecekte bunlara öncelik verilip hak tanınacak diye ..

hem boştaki mütayit işini yapsın hem devlet kazansın.. hem millet.

ama yoookk... illa insanlar döt kadar yere yağılıp kalması lazım... mütayit yarı maliyeti zaten arsa. bazı yerlerde % 60 70 maliyeti

göktelen tibi abuk subuk bina yapmanada gerek yok.. aç imarsa imar ..arsadan bol ne var ya şu ülkede.

başka ülke olsa öyle güzel değerlendirirki şu güzelim vatanı..

7. Bu çağda taxi sorunu konuşan bi biz kaldık herhal...

Amerikada adam yola çıkarken giriyor Uberine oraya gidecek başka bir adam da beni de al reis diyor binip gidiyorlar.

Aynı zamanda yakıttan da tasarruf... Üstelik bunların denetimini kuralını falan da uber yapıyor. Devletin üstünden iş alıyor yane...

İsteyen vatandaş da gene gider taksisine biner.

Biz de pilakayı 10 millona 10 da yetmez 20 millona 20 de yetmez 30 millona satmaya çalışıyoz.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    boşkuş ile fosfos ileri geri konuşuyodu hakkında,
    ben dedim,
    emlak benim kankim dedim.
    ona laf edemezsiniz dedim. mor çizgim didim. asdasds.
    Vay vay senin kankin olsun emlak bizi azdaha kalsın dinden çıkarıyordu. Sen yakında alkole de başlan. Haaa sen lifty ye beni de götürür diye yağ yakıyon. Olum sen ifşa olmuş birisin orada seni hap gibi atarlar

Sayfa 400/1001 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •