-Ýstanbul taksi meselesini çözmek bir günlük iþ ama yapýlmýyor.Çýkartýrsýn taksi sayýsýný 34.000 e,sorun biter(2 katýna çýkartýrsýn) ama kimlerin iþine gelmez.
-Hal yasasý çýkmaz.Çýkarsa ürünler büyük oranda ucuzlar.Ama orada da lobi var.Kabzýmallarýn varlýklarýna bakýn .
-2. el kullanýlmýþ ithal arabaya izin versen millet daha ucuza 3-5 yýllýk saðlam arabaya biner ..Ama orada da lobi var.
-Mesela bu acube YAZ SAATÝ uygulamasý neden devam eder..Yahu 3 ay boyunca güneþ doðmadan 1 saat önce(saat 7 de gönderdim) karanlýkta çocuklar toplu taþýmaya biniyor.Ankara da durum bu..Batýda daha karanlýktýr.
-Hele konut iþi bence çok kolay.Bir ara BREZÝLYADAN gelen malzeme-mühendislerle ev yapýlacak denildi..Yani dev gemilerle malzeme gelecekti..Ýþi yapan yabancý mimarlar olsa bile DENETLEYEN BELEDÝYEMÝZ olacaktý...Orada da lobiler kendini gösterdi..
Bu memlekette asla anlamadýðým ama çözümü basit olan sorunlar var...
Bir de neden milletvekilleri hem emekli-hem çalýþan maaþ alýrlar..üstelik mv maaþý asgari ücrete oraný en yüksek ülkelerden biriyiz.
Emekli mv ayný zamanda mv ise 144.000 tl maaþ alýyordu(son zamlarý bilmiyorum)
Zaten meclisin imkanlarý emrinde.
körfez gezisinin borsada yarattýðý beklenti olumlu etki görüldükten sonra Þimþek'i düzenli olarak yurtdýþýna gönderirler artýk , kendide gider.. gezilerin içinin boþ/dolu sonuçlanmasý önemli deðil rüzgar yapsýn yeter .
yakýnda cb çýkýp ben de maaþýmla döviz deðil hisse alýyorum derse beni þaþýrtmaz .milleti borsaya yönlendirme hükümet politikasý haline geldi . yeter ki millet dövize kaymasýn .
ya borsadaki balinalar ,yamyamlar taze yatýrýmcýlara kayarsa ne olacak .kgrg.
Bugün izinliydim ..bi ekran bakayým dedim ..tüm gün xu030yvade hep ayný yerde durdu gibi bi þey ..
8906 ortalama ,yaklaþýk 800 kontrat þorterler lehine
Þimdi 8923.00
Hayat hoþ gerisi boþ
iþlerine gelmiyor abka..
sorunu çözmek yerine zengini daha zengin etmek istiyorlar çünkü çoðu kendileri ve yakýnlarý.
istanbul kanal projesi dediler.. 1 sene dedikodusunu çýkardýlar o ara yandaþlar topladý arazilerisonra onlar 1000 kat fiyata satýldý belkide. bu kezde oradan deðil buradan geçecek dediler
yaw ülke boþ arazi dolu.
ver bediyeye talimatý.. çkar yasayý.. her beldeden 3-5 neyse mütayit. kar marjýný belirle mütayitin.. denetimini yap. saðlam olmasý için. arsa beleþ..
iþini düzgün yapana katýlým bilmem ne hakký tanýnanacak ihaleler mutayitlik iþleri gelecekte bunlara öncelik verilip hak tanýnacak diye ..
hem boþtaki mütayit iþini yapsýn hem devlet kazansýn.. hem millet.
ama yoookk... illa insanlar döt kadar yere yaðýlýp kalmasý lazým... mütayit yarý maliyeti zaten arsa. bazý yerlerde % 60 70 maliyeti
göktelen tibi abuk subuk bina yapmanada gerek yok.. aç imarsa imar ..arsadan bol ne var ya þu ülkede.
baþka ülke olsa öyle güzel deðerlendirirki þu güzelim vataný..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Bu çaðda taxi sorunu konuþan bi biz kaldýk herhal...
Amerikada adam yola çýkarken giriyor Uberine oraya gidecek baþka bir adam da beni de al reis diyor binip gidiyorlar.
Ayný zamanda yakýttan da tasarruf... Üstelik bunlarýn denetimini kuralýný falan da uber yapýyor. Devletin üstünden iþ alýyor yane...
Ýsteyen vatandaþ da gene gider taksisine biner.
Biz de pilakayý 10 millona 10 da yetmez 20 millona 20 de yetmez 30 millona satmaya çalýþýyoz.
Yer Ýmleri