Sayfa 264/1001 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    gördüydü
    ama hiç yağ kulanmıyor bizimkiler direk pompayı dayıyorlar
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sokakta tepsi ile satılıyor bizim burda ufacık midye 2 lira olmuş bayadir yemiyorum
    Psyconeskis sen misin ? 😃😃 iki TL ye nerede midye dolma

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Psyconeskis sen misin ? [emoji2][emoji2] iki TL ye nerede midye dolma
    Bizim burada da var. 2-3-4-5 büyüklüğüne göre.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Psyconeskis sen misin ? 😃😃 iki TL ye nerede midye dolma
    en küçük boy okadar orta -büyük boy okadar olmaz bayadir almıyorum oda zamlanmistir büyük ihtimalle.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Ailesi çok zenginmiş. Zevk için çalışıyormuş.

Mafyanın 'villa hediye ettim' dediği Yargıtay Üyesi: Süleyman Soylu'ya bir operasyon var.

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil aldığı iddiasını yalanladı, kendisiyle bir kez görüştüğünü söyledi. Kocaman'a göre Süleyman Soylu'ya yönelik bir operasyon var.yesine-gore-soyluya-operasyon-cekiliyor.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/gunc...a-h232677.html

Kaplan'ın kendisine villa ve lüks bir otomobil hediye ettiği iddiaları hakkında da konuşan Kocaman, "28-30 yıllık bürokratım. Savcılık stajıma başlarken iki dairem ve Audi marka aracım vardı. Babam uluslararası TIR firması olan birisi. Varlıklı bir ailenin çocuğuyum. Kaldı ki bir şeye ihtiyacım olsa da bu işlere girmem. Oturduğum evi 2020'de iki taksitle aldım. Ben hukukçuyum ezbere işlere girmem. Ayhan Bora Kaplan'a bir mülakat yapmışlar. Bu adam bir şeyler söylemiş ve Emniyet'ten birileri bunu basına servis etmiş. Ben 3 yıl olmuş Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ayrılalı. 3 yılın sonunda böyle bir şey atılıyor ortaya. Ben hiçbir yere bağlı olmayan, samimi şekilde FETÖ ile mücadele eden bir isimim. Bu süreçte birilerinin canını yaktık herhalde. Yıllar sonra da olsa intikam almaya çalışıyorlar" dedi.
    Ben ailesi çok zengin olupta polis, asker, savcı v.s. olanı hiç görmedim ve hatta doktor bile olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
    Batmış bir ülkeyi bataktan kurtaramaz bu iktidar,sadece kendilerine mezar olur,mezarada halkı peşinden sürükler,500 senelik takılan bir borç var,bu sarmaldan çıkmak çok zordur,iktidar değişse idi iyi,kötü ümüdim vardı,oda 500 değil 200 sene olurdu takılan borç,acil 200 milyar dolar bulacaksında geriyede 250 takılan borç kalacak,adamların işi cak,cuk,tak,halkı soy kendin rahatına baksın,yalaka yalamalarda şak,şuk uçuyoruz,evet uçuyoruz,nereye uçuruma,çaresi varmı,çareler tükenmez hiçbir zaman,ilerleyen yıllarda belli olur,oda bu iktidarlan değil,faiz sebep diye ülkenin içine ettiler zaten

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bist-100 Dolar Bazlı

Rasyoda kullanılan dolara göre son yapı değişiyor, ED ye benziyor.

Son 5 uzatacaksa, ED dediğimiz yer LD dir, 1-2 der ve yardırır. Yardırma uzatan 5 olacağından, daha da dik açılı olmalı, kanalı yırtmalı, altta RSİ den yakalanabilir. Son dalgalarına kalkamayan endeks mühendisliğinde kullanılan lokomotif hisseler devreye girer ve endeks geneli komple eşlik ederse, olur. Kontrollü borsa burası, deniz dalgası değil de, dalga üreten havuzlardaki gibi yani dalgalar.

Sanki son dalgalarına kalkamayan lokomotifler, tepeyi oluştururken endekste, diğerlerine gömerken kullanılacak gibi bir his var bende...ama bilmek imkansız...niyeyse kalkmadılar..

Bu sayımı, galiba ilk yeşil üçün alt beyaz üçüne doğru giderken(250-260 dolar civarı) paylaşmaya başladım son hali de bu...

by Hıdır YTD

Dolar bazlı grafik pek fena görünüyor...Bademhavayollarının dolar bazlısına bakın misal...

Bi ihtimal hala tamamlanmamış olabilir. (Sağdaki)

Yok tamamlandıysa, 'TL bazlıda o emin olmadığımız ve üçlü saydığımız son çıkış dalgası meselesi yani orası bir beşli ise', bizi TL bazlı grafikle kaynayan kurbağa formasyonuna sokmuş olabilir.

Ben bu bulanık durumdan dolayı nakte geçtiğimi ifade etmiştim.

Kısaca dikkatli olun. YTD

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    paramız pul olduğu için dövizi bozdurup mal alan satan çok oluyor. bulgarlar bizi kıskanıyorlar alış veriş yaparken.

'Her şeyi alıyorlar, almadıkları bir şey yok' Gurbetçiler gidince oraya akın ettiler! 'En hareketli sezonumuz başladı'.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelip, yaz tatillerini ana vatanda geçiren gurbetçilerin Edirne'deki sınır kapılarında oluşturduğu yoğunluğun sona ermesiyle birlikte Bulgar turistler, günübirlik alışveriş için Edirne'ye gelmeye başladı. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, gelen Bulgarların hem kent, hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

https://www.mynet.com/her-seyi-aliyo...i-110107154565
    "Paramız pul olduğu için mi?"

Bu enflasyona paramız şah, hatta şahbaz...
    TL baz en basit menkul, USD bazında %50-100 yaptı, 1-2 yıl içinde. Daha ne yapsın bu para?

Paramız pul olacak... Daa henüz bunlar o zamanlar değil.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 264/1001 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •