Artan

15,73 10 14:19
99,10 9.99 13:55
18,71 9.99 14:19
131,00 9.99 13:55
231,90 9.96 14:18
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 14:19
86,20 -9.83 14:19
1,74 -8.9 14:18
66,30 -6.55 14:19
5,21 -6.46 14:19
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.147.548.824,48 14:19
5.234.641.030,50 14:19
4.762.500.268,61 14:19
3.163.972.065,50 14:19
3.134.570.860,86 14:19
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2745 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    geçen yýl gesanda kap haberleri geldiðinde neredeyse kendimizden geçiyorduk.... gesan 20 den önce 50 tl ye ,sonrasýnda 70 tl ye ,sonrasýnda 100 tl ye sonra 200 tl ye sonrasýnda da 300 tl ye gitmiþti..ben son mallarýmý 230 dan vermiþtim...benden sonra da 400 leri hatta bölünmemiþ fiyatlar ile 440 larý gördü..bu çýkýþý sadece 12-15 aylýk sürede yaptý...

o yüzden de kap haberleri gerçekten de çok keyifli oluyor...umarým herkesin gönlüne göre kap haberleri düþer diyeyim...

bakalým nasipte neler olacak ?? bu piyasada nasibe de çok inanýyorum....
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

2. Sayýn Keko ve Sayýn Acemþah forumda yorumlarýný dikkatle takip ettiðimiz üstadlarýmýz ben uzun zamandýr iki üstadý da takip ediyorum verdikleri bilgiler bin sayfalýk kitaplardaki satýr arasýnda geçen bilgilerdir o yüzden iki üstadýn yazdýklarýný okumak ve takip etmek çok deðerli. Dediðiniz gibi herkes nasibi kadarýný yiyecek. Umarým herkes güzel kazançlar saðlar..

Alýntý Originally Posted by fatih0653 Yazýyý Oku
    Sayýn Keko ve Sayýn Acemþah forumda yorumlarýný dikkatle takip ettiðimiz üstadlarýmýz ben uzun zamandýr iki üstadý da takip ediyorum verdikleri bilgiler bin sayfalýk kitaplardaki satýr arasýnda geçen bilgilerdir o yüzden iki üstadýn yazdýklarýný okumak ve takip etmek çok deðerli. Dediðiniz gibi herkes nasibi kadarýný yiyecek. Umarým herkes güzel kazançlar saðlar..
    ben borsada feleðin çemberinden geçtim... geçmiþte çok dayak yedim...iki sermaye kayýp ettikten sonra ancak kazanmak nasip oldu...acemþah usta tahta yapýcýlar ile öyle maceralar yaþadý mý bilmiyorum...geçmiþten beri acemþah ustayý severim..yorumlarýný da okumayý severim...bir ara adele takýldý kaldý...adel de yýllarca yerinde saydý...acemþah o fetret döneminde bir ara yorumlarýný tamamen kesti...kestikten sonra açýkçasý takip edemedim...

borsa hayatýmda acemþah ile sadece bir hissede yataþta bir süre birlikte olabildik...onda da acemþah yataþ bir kat deðer kazanýnca hisse ederine geldi deyip satmýþtý...tabi onun sonrasýnda hisse ta 2 tl lerden 40 tl lere gitmiþti...insan aylarca emek verdikten sonra hissenin kendisini bir kenara itip yoluna devam etmesi insana koyuyor...europowerda ve cwene de ben de bunu yaþadým...

acemþah umuyorum ki yeni aldýðý hisselerden iyi kazanýr..tespitleri güzeldir...kazanacaktýr ama hangi oranda bilemiyorum...ben de kendisini enerji sektöründe görmek isterdim...sanki bu enerji sektörü trenini kaçýrdý gibi geldi bana...insan belli bir yaþa geldikten sonra alýþkanlýklarýndan vazgeçemiyor , risk almak istemiyor bu yüzden de bildiði yoldan gitmek istiyor...kendisi de gyo uzmanýdýr...arazileri çok sever... onun aldýðý hisselerin çoðunda arazi olmazsa olmazýdýr...dediðim gibi keþke bu yenilenebilir enerji sektörü ile ilgilenseydi..çünkü gerçekten de yenilenebilir enerji sektöründeki pasta çok büyük...

son G.20 zirvesinde tüm dünyada fosil yakýtlardan yenilenebilir enerji kaynaklarýna dönüþüm için 5,8 trilyon dolarlýk bir yatýrým harcama kararý çýktý..bu çok defasa bir miktardýr...türkiyede de erdoðanýn da son bir iki gündür açýkladýðý gibi bu dönüþüme çok önem veriyor ki zaten bu dönüþüm türkiyenin de menfaatinedir...

anlayacaðýnýz bu dönüþüm hem türkiyede hem de dünyada son hýzla yapýlamaya baþlanýyor..pasta çok büyük...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

emin þimþeðin son açýklamalarýný iyi okumak gerek...yenilenebilir enerjiye çok yoðunlaþmak gerektiðini bu þekilde cari açýðýn kapanacaðýný ve dolayýsý ile dolar kuru ve cari açýk baskýsýnýn bu þekilde azalacaðýný türkiye ekonomisinin ancak bu þekilde düzlüðe çýkacaðýný söyleyen açýklamalarý oldu...türkiye var gücüyle ekonomik özgürlüðüne kavuþmak için bu dönüþümü yapmak zorunda..bunun için de hem yenilenebilir enerjiye hem de buradan üretilecek enerjinin depolanmasýna gerekli önemi verme amacýnda..türkiye bu yenilenebilir enerji sektöründe Çin den sonra en etkili ülkelerden biridir...

batýnýn ve amerikanýn Çin ile bu aralar sorunlarý çok büyük...ellerinden gelse Çin e bir yudum su vermezler...bu yüzden de yenilenebilir enerjide özelikle de GES te taleplerini türk þirketlerine kaydýrmak istiyorlar...zaten smrtg olsun cwene olsun ,kontr olsun yeotk olsun gesan olsun bu þirketlerimiz hýzla avrupada yeni oluþumlar yapmaya ve oraya açýlmayý amaçlýyorlar...bu þirketlerimiz körfez ülkeleri ile de yakýn iliþkiler kurmaya çalýþýyorlar...

bu þirketlerimizi güzel bir gelecek bekliyor...benim beklentilerim çok yüksek...ciro ve karlarýna da baktýðýmýzda geçen yýlý sürekli katlayarak ilerliyorlar...güzel de yatýrýmlar yapýyorlar...acemþah ustanýn da bu sektörü bir ucundan yakalamasýný isterdim...kendisi aslýnda bu sektöre çok da yabancý deðil..biraz araþtýrma ile bebek hisseleri de tespit edebilirdi....kendisini de sektörden yeni bir hisse ile görmek isterdim..yorumlarýný çok merak ederdim doðrusu..

5.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    emin þimþeðin son açýklamalarýný iyi okumak gerek...yenilenebilir enerjiye çok yoðunlaþmak gerektiðini bu þekilde cari açýðýn kapanacaðýný ve dolayýsý ile dolar kuru ve cari açýk baskýsýnýn bu þekilde azalacaðýný türkiye ekonomisinin ancak bu þekilde düzlüðe çýkacaðýný söyleyen açýklamalarý oldu...türkiye var gücüyle ekonomik özgürlüðüne kavuþmak için bu dönüþümü yapmak zorunda..bunun için de hem yenilenebilir enerjiye hem de buradan üretilecek enerjinin depolanmasýna gerekli önemi verme amacýnda..türkiye bu yenilenebilir enerji sektöründe Çin den sonra en etkili ülkelerden biridir...

batýnýn ve amerikanýn Çin ile bu aralar sorunlarý çok büyük...ellerinden gelse Çin e bir yudum su vermezler...bu yüzden de yenilenebilir enerjide özelikle de GES te taleplerini türk þirketlerine kaydýrmak istiyorlar...zaten smrtg olsun cwene olsun ,kontr olsun yeotk olsun gesan olsun bu þirketlerimiz hýzla avrupada yeni oluþumlar yapmaya ve oraya açýlmayý amaçlýyorlar...bu þirketlerimiz körfez ülkeleri ile de yakýn iliþkiler kurmaya çalýþýyorlar...

bu þirketlerimizi güzel bir gelecek bekliyor...benim beklentilerim çok yüksek...ciro ve karlarýna da baktýðýmýzda geçen yýlý sürekli katlayarak ilerliyorlar...güzel de yatýrýmlar yapýyorlar...acemþah ustanýn da bu sektörü bir ucundan yakalamasýný isterdim...kendisi aslýnda bu sektöre çok da yabancý deðil..biraz araþtýrma ile bebek hisseleri de tespit edebilirdi....kendisini de sektörden yeni bir hisse ile görmek isterdim..yorumlarýný çok merak ederdim doðrusu..
    Siz þimdi yenilebilir enerji diye bildigimiz 100 yýllik elektrik üretme ameliyesini bu ulke icin yeni doðan saðlik turizmi ile mi kýyasladýniz saygideger hocam. Biz yenilebilir enerjiyi yarim asir önce barajlar kýrali Demirel ile baþlattik ya..Yeni arzlar tavan tavan gidiyo diye cok matah þeyler bu tahtalar diye onlara mi atlayalim... Týnaztepe nin misyonu ile gunesten sudan elektrik üretmeyi nasil kýyaslayacagiz..Degerli bilgilerin icin tesekkür ederiz yine de!!

Alýntý Originally Posted by çotanak Yazýyý Oku
    Siz þimdi yenilebilir enerji diye bildigimiz 100 yýllik elektrik üretme ameliyesini bu ulke icin yeni doðan saðlik turizmi ile mi kýyasladýniz saygideger hocam. Biz yenilebilir enerjiyi yarim asir önce barajlar kýrali Demirel ile baþlattik ya..Yeni arzlar tavan tavan gidiyo diye cok matah þeyler bu tahtalar diye onlara mi atlayalim... Týnaztepe nin misyonu ile gunesten sudan elektrik üretmeyi nasil kýyaslayacagiz..Degerli bilgilerin icin tesekkür ederiz yine de!!
    öyle deme dostum dünyanýn ve türkiyenin bir numaralý gündem maddesi enerji ,özelikle de yenilenebilir enerjidir..daha geçen gün biten G.20 zirvesinde yenilenebilir enerji kaynaklarýna 5,8 trilyon dolar yatýrým yapma kararý çýktý..ülkemizde de 1 ekimden itibaren avrupaya ihracat yapacak þirketlerin artýk karbon düzenlenmesi zorunluluðu geldi..https://yesilhaber.net/turk-ihracatc...imde-basliyor/ bu haber dün akþam geldi..

benim evde bile elektriðe aylýk 1000 tl , iþ yerimde ise 1,5 milyon tl ödeme yapýlýyor...enerji hayatýmýzýn çok önemli bir parçasýdýr...ülkemizde artýk ihracat yapmak isteyecek þirketlere yenilenebilir enerji zorunluluðu geliyor...

saðlýk da önemlidir ama bana göre daha çok emek ve zaman gerekiyor..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •