Originally Posted by akcay habere short... süper bir gün oldu...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by abicim bozkurt abey intikam için bekliyom 8.500 lerde takmış 8.850 lerde oyalınıyo. mazot olursak ilk olmayacak nasılsa Bist100 8bini kırarsa ben dayanamam muhtemelen yine atarım bi şort ceton langırt köy sandığına,
Hamdım Piştim Yandım
Hisse Vadeli
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by Culpable Demirlere guzel hareket yaptiriyorlar vadeli 8710 uzerinde kalirsa eregli gun ici yuksegine yakin kapatir vadeli 8710 altinda kalirsa o zaman eregli buyuk ihtimal 44.2x kapatir bence de güzel hareketler ama netice fos. güzel hareket yapacağına güzel para verse daha çok severim kerataları.
Erdoğan: Ekonomideki sıkıntıları adım adım geride bırakıyoruz. ekonomide sıkıntı yok herkes rahat demiyormuydun reisssssssss
virüs korkuttu palayı
daha ne yapsinlar eregli dun 42.6x lari bugun 45.20 yi gordu insanlar bu kazanc icin mevduatta 1 aydan fazla bekliyorlar Originally Posted by el turco bence de güzel hareketler ama netice fos. güzel hareket yapacağına güzel para verse daha çok severim kerataları.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Originally Posted by bahriyeli virüs korkuttu palayı Bu seneki virüs daha tehlikeli olucakmış deniliyor, normal maskeler iş görmüyenbilür, n95 stoklamak lazım
Forum Rules
Yer İmleri