Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Grafikler için teşekkürler.
Ben de ttkom için son alımları yaptım. Daha da almam ;)
Ayrica turkcell den ilave alim yapıp ttkom tcell portföyümu eşitledim.
Who wants to be millionaire ? yarışmasından milyon $ lık soru.
Sıfır maliyetle tuttuğunuz hisselerinizin 2012 yılındaki değerinin 1.5 milyon $ olduğu bilgisi size verilmiş olsun.
Elinizdeki hisselerin 1 milyon $ olması için kaç yıl beklemeye razı olurdunuz?
A) 3 yıl
B) 5 yıl
C) 7 yıl
D) 10 yıl
Telefonica Brazil , Brazilyanın TTKOM u diyebiliriz.
https://tr.investing.com/equities/telef-brasil-on-chart
Geçen yıl nisan ayında 11,40 usd hisse ederi ile 19-20 milyar piyasa değeri ulaşmış
Şu aralar 9,2 usd hisse ederi ile 14-15 milyar piyasa değerine sahip ...
TTkom ise şu sıralar 0,85-0,86 cent ile 3 milyar usd piyasa değerine sahip..
Bir Avrupa ülkesi ya da ABD deki bir telekom şirket ile kıyaslamıyorum.
Brezilya nufusu hadi Türkiye nin 2 katı dersek, basit hesap önümüzdeki dönemlerde TTkom 7,5-10 milyar usd piyasa değeri arasında dalgalanması tuhaf olmaz.
Brezilya dedigin ulke dunyanin en buyuk 8. Ulkesi . Sen ise 22 . Ne ile neyi kiyasliyorsunuz .
Brezilyada bir sistem var duzen var sende ne var . Bizde cakili kaldik gercekler aci malesef .
Soran olursa %70 tarifeyi fiyatliyor dersinz 😀😀😀😀
Internete erisim sorunsali olmadigi surece metaverse cagi tm anlamiyla gelmedigi surece bundan birsey olmaz . Bence satilsada alan olmayacak . Rica minnet yalvar yakar 3 5 atan olursa belki oda zaten simdiki fiyati
Bana gore durum bu . Kozal mi satilir thy mi bumu yada tcellin % bilmek kaclik payi bile alici bulur . Bunun kablolari alici bulur . Katmadeger yok
Yer İmleri