Sayfa 634/1001 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    an itibariyle .... 1 aylık ayılıktan sonra banka + enerji + yan tahta kısa vade bir portfoy oluşturdum .. damarlarımda kalan ayı kanını temizlemeye çalışıyorum ...alıcı ayarlarım düzelmeye başladı.. kısmet .. ytd .. herkese bol şans ...
    Biraz erken olmadımı sel bir önümüzdeki haftayı görseydin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Artan yakıt fiyatları, enerjiye gelmesi beklenen zamlar ilave vergi ve yükselen faiz bilançolara zerre faydası olmaz öyle bakarsan bilançolardan ötürü 5000 bile göre normal olur.

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    7800-7820 denemesi yapar sonra al gülüm ver gülüm
    akşama doğru zil sesini duyunca saati gelince yin mi yimen mi formasyonu

benim senaryom ..çuvallayabilirmiyim elbette bu mecra çuvallamak için birebir
    Hep ucuz yırtıyoruz, gıl payı kurtuluyoruz

Doğru süülüyon herşey mümkün bu arenada, dün akşam pazarı ucuzluğunda lönklediydim real time online olarak sende çok güzel motivasyon verdiydin baa, ahanda real time kapattım cetunu makinadan aldım. Flat takılam eccük
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bak ben pıst 100 diyorum takılma bu işlere sen git kuş sitesindeki insanları kurtar memed sana ihtiyacı var bu piyasanın
    Yok dayı hisse alanlara ne olabilir en falza sıfırlar. VOB da borçlu kalırsın.

Ben işlediğim gunahlara affedilir diye belki VOBcu 1 kişiyi kurtarsam yeter

5. Büyük para için faizin %50 olduğu bir yerde endeks 12000 olsa eşdeğerdir. Birde böyle bakmak lazım. Eğer buna rağmen borsayı alırlarsa borsanın yükselmesini isteyen ekonomi yönetimidir alanlarda onlardır

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Biraz erken olmadımı sel bir önümüzdeki haftayı görseydin.
    olabilir haklısın dostum .. ama her işim erken oluyor benim genelde .. erken satmıştım .. erken short açmıştım ...shortları erken kapattım .. . erken almış olma ihtimalim gayet yüksek ) ...bazı tahtalar cezbetti beni .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. VOB yapmayın

Otogar da bile yatirmazlar.

Karton kutu bile lüks dayı...

8. Rte değişti hidayete erdi dersek ekonomi yönetimi haricinde herşey eskisi gibi liyakat yok isteyen istediği atı oynatıyor.

Sayfa 634/1001 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •