Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop LIV

1. Bir kaç sohbet X yayınında bazı kişilerin sadece sabah ve akşam işlem yaptığını öğrendim.

Muhtemelen sabah yarısını satıyor, duruma bakıp akşam ya geri alıyor ya da kalanını da satıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. pıst 100 deki 15 dk graflarda ki formasyon kuş tada var ne tarafa kırarsa endeks o tarafa gidecek 218 tahtanın yön konusunda kader anı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Astorun kaldıraci 2 ymis. Git spotta takıl diyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence herif aldı, yılsonu değerlendirme raporu vs deyip yükseltecek. ISGYO ile aynı fiyattı.

üstadlar şu şekilde söylüyor:
    "Sabırlı olmak ve uzun vadeli düşünmek lazım"
    Olabilir,
    Üstadların dediğini yap ama yaptığını yapma demişler

Bist30 dan ekgyo yu çıkartıp yerine dohol ü alma ihtimalli sence yüzde kaç diye bi soru sorsam 100 üzerinden kaç puan verirsin
    Hamdım Piştim Yandım

5. ABD'den haber var mı?

Mehmet Şimşek toplantısı hangi gün, yer kalmamış dediler.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olabilir,
    Üstadların dediğini yap ama yaptığını yapma demişler

Bist30 dan ekgyo yu çıkartıp yerine dohol ü alma ihtimalli sence yüzde kaç diye bi soru sorsam 100 üzerinden kaç puan verirsin
    DOHOL halka açık kısım değeri çok düşük, bu dönem imkansız. ilk 25 e girmedikçe eskiler şanslı oluyor.

Hektaş yabancılara satış yapıp yerini sağlamlaştırdı.

ARCLK de gidici olabilir, elindeki geri alınmış %10 hisseyi yabancıya satması lazım.

7. ulen haberleri görende çok pis düşecek der. bir türlü satıcı gelmiyor demekki ky dan haberler pompa sürekli.. çakal işte bugün çok pis düşecek algısı sonrası ben çuvala girerim palacım.

Bakır fiyatları, Fed toplantısı ve Çin'de talep endişeleri odaktayken düşüş yaşadı. Demir cevheri ise yüksek yurt için arz ve talep endişeleriyle düşüşünü sürdürdü
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 650/1001 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •