8835.00 Şort ,aynen devam ...
8835.00 Şort ,aynen devam ...
Hayat hoş gerisi boş
Extension 2 neresi memedabi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post6562465
Hayat hoş gerisi boş
Sahol.
Acıklama sırketımız yonetım kurulu''nun 09.11.2021 tarıhlı kararı ıle baslatılan ve 16.12.2022 tarıhlı bır dıger kararı ıle uzatılan pay gerı alım programı kapsamında, borsadan gerı alınan ve sahıp olunan sırketımız sermayesının %2,9689''unu temsıl eden 60.577.802 tl nomınal degerlı payların tamamı 19.09.2023 tarıhınde pay basına 52,46 tl fıyatla borsa ıstanbul''da blok satıs yontemıyle kurumsal yatırımcılara sırketımızce satılmıstır.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla bir araya geldi.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından 13. Türkiye Yatırım Konferansı düzenlendi.
Goldman Sachs ev sahipliğinde gerçekleşen konferansa, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, DEİK Başkanı Nail Olpak ve TAİK Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın yanı sıra ABD ve Türkiye'den iş dünyası temsilcileri ile portföy yatırımcıları katıldı.
Yaklaşık bir saat süren toplantıda, Türkiye'nin ekonomik görünümüne ilişkin sunum yapıldı ve katılımcıların soruları yanıtlandı.
Türkiye'nin Orta Vadeli Programı'nın (#OVP) anlatıldığı toplantıda, ülkedeki yatırım ortamı ve fırsatları ele alındı.
Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonun kontrol altına alınmasına yönelik politikalara tam desteği olduğu vurgulandı.
Toplantıda, para politikası sıkılaşmasının enflasyonu düşürmeye yardımcı olacağı kaydedilerek, mali disipline yönelik atılan adımlara değinildi.
AA
Uzun süredir bakmamıştım. [emoji26]
Bakmak ve görmek!?
1.3 milyar tl kar ile
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri