Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop LIV

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çok satmış...Ama malın altına iyi yatmıştı şirket. Boşa değilmiş..Ters zamanlarda hep almıştı.. İyi de kar yazmıştır bu işten..
    52,46 dan satmış ama alıcının kendi iskontısu da var. Onu açıklamazlar..Biraz baskı olacak sanırım Sahol de...
    kurumsallar özel emir gönderdi diye epey haber çıktı. hacim de artmış. tesadüf değildir. bedava gibi almışlar.

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post6457605

metin68 nerlerde kaldı ya ..tam onun günleri

19 Haziran benim için çok önemli bir gün ..kedisever çok eski bir dostumun doğum günü
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kurumsallar özel emir gönderdi diye epey haber çıktı. hacim de artmış. tesadüf değildir. bedava gibi almışlar.
    Evet. Bu tarz yüklü alımların alıcıya nihai maliyeti açıklanan rakamın altında oluyor...
    Bugün Ak yatırım 53 lira ortalama ile çok mal vermişti. Bundanmış..
    Dünkü düşüşle 2 li tepeyi aktif etmişti..Bugün de boyunu yokladı ama altında kaldı gene
    KY genelde bu fiyata sattıysa altına inmez diye alım yapıyor..Dikkat etmek lazım..Çok mal alınmış. Ben hepsini taşıyacaklarını sanmam.

Neyse elinde olanın moralini bozmayalım. Hayırlısı.. Belki farklı bir durum olur..

Ünlü bugün gündüz 90 lira hedefli rapor yayınlamış...İlginç işler.

Sahol de bu satıştan 1,3 milyar TL kazanç sağlamış..

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sunu one alalim. aksama itibarlarinizi bekliyor olacagim
    alenichev adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Sen daha çok beklersin
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hep ucuz yırtıyoruz, gıl payı kurtuluyoruz

Doğru süülüyon herşey mümkün bu arenada, dün akşam pazarı ucuzluğunda lönklediydim real time online olarak sende çok güzel motivasyon verdiydin baa, ahanda real time kapattım cetunu makinadan aldım. Flat takılam eccük
    sen de

*Bozkurt adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Dayı paranı getir voba aç geafigi de ki extension 1 a bu gider hooop otogardasin

Bu kadar
    ArcModerna adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

memedabi kusura bakma
    Hayat hoş gerisi boş

7. Yarın gömerler bu endekse. Teknik analiz diye bir şey yok. Bi tarafımdan sallıyorum.

Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •