Sayfa 317/1001 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hakiki zeytinyağı testi nasıl yapılır?

Bir çay bardağının yarısına zeytinyağını doldurun. Üzerine bardak doluncaya kadar tuz ruhu ekleyin. Bardak dolmasına rağmen tuz ruhuyla bütünleşmiyor ve sarı rengini koruyorsa gerçektir. Zeytinyağı sahteyse, sıvının rengi pembeye dönmeye başlar.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Yarım çay bardağı zeytinyağı ile test yapabileceğimiz dönemde miyiz? Damlalıkla test yapabileceğimiz bir yöntem lazım bu devirde...

Buranın yağı hilesiz.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bir çok ürüne baktım portakal, mandalina, limon, patates, fındık, çay,
    havuç, incir, dut ve kiraz gibi kel alaka ürünlere, ilk 5'te değilsek ilk 10'da mutlaka varız.

Aha bu bir örnek, Dünya kiraz üretiminde birinciyiz.

Emme, niye biz bu kadar pahalıya yiyoruz ve neden kalkınamıyoruz AMK?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. bu yıl ilk defa eylül ayının 10'na kadar kiraz yedim normalde ağustos başı biterdi
    ihracatın epey azalması yayla kirazının istanbul pazarlarında satılmasına vesile oldu..

Fındık yağının litresi ~ 150 gayme valla kurtarmaz, biz patatesten kaşar yapmış nallı kasabın torunlarıyız, bizi kesmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Fındık yağının litresi ~ 150 gayme valla kurtarmaz, biz patatesten kaşar yapmış nallı kasabın torunlarıyız, bizi kesmez.
    Yerel seçimden sonra.!!!
    150 gaymeye.!!!!
    Ancak soda içersin.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Ben yıllardır Özem zeytinyagi alırım. Gayet memnunum. Tampondaki rahatsızlık sürecinde de içimlik zeytinyağlarıni kullandım. O da çok iyi.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    ihracat yapacağın kalitede fındık yağı 120 tl, ihracata uygun zeytin yağ 180 tl. oransal % kaç kar var reha bey..?

paketlenmiş en baba fındık yağını litrede 220 tl.ye bulursun lakin zeytinyağında 400 ti üstü uzar gider..

Sayfa 317/1001 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •