Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aylık %10 olan yerde 3 ayda döviz %12 çok mu?
    https://www.instagram.com/reel/Cu3-S...c4MmM1YmI2Ng==

değerini bilemedik eski damadın

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben tariş, komili veya yudum sızma zeytinyağı alıyorum marketten. Umarım sorunlu değildir onlar. Bir de geçen sene köyceğiz balı sitesinde zeytinyağı görmüştüm 2 litre, ondan almıştım, üniversite raporlu filan diyordu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben tariş, komili veya yudum sızma zeytinyağı alıyorum marketten. Umarım sorunlu değildir onlar. Bir de geçen sene köyceğiz balı sitesinde zeytinyağı görmüştüm 2 litre, ondan almıştım, üniversite raporlu filan diyordu...
    Ben zeytinyağı fabrikasında üretim mühendisi olarak çalıştım. Bildik markalardan alın gitsin çok takmayın. Sızmada çok hile olmaz tadı ve kokusundan anlaşılır. Rafine veya riviera almayın, rezil yağlardan yapılıyor. Bir de pazarda yol kenarında pet şişede bulanık organik diye yağ satan köylüden almayın 0.5 asit diye satarlar 2-3 asit çıkıyordu hep, sabunluk pirina yağı falan iteklerler turistlere..

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aylık %10 olan yerde 3 ayda döviz %12 çok mu?
    yahu sorun çokluk değil, sen tl. mevduatçısına dövizde garanti getiri var, tl.de boşuna kalma, benim politikalarıma ve kkm.den çıkış stratejisine aykırı bir yol izle kazanırsın deniyor..

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben zeytinyağı fabrikasında üretim mühendisi olarak çalıştım. Bildik markalardan alın gitsin çok takmayın. Sızmada çok hile olmaz tadı ve kokusundan anlaşılır. Rafine veya riviera almayın, rezil yağlardan yapılıyor. Bir de pazarda yol kenarında pet şişede bulanık organik diye yağ satan köylüden almayın 0.5 asit diye satarlar 2-3 asit çıkıyordu hep, sabunluk pirina yağı falan iteklerler turistlere..
    Çok zararlı mı vucuda
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bakın bu ülke de kime sorsan akp suçlu.ancak bu enflasyon ve fiyat artış larının en büyük sorumlusu ticari ahlaksızlıktır.okullar açılıyor kırtasiyeleri dolaşıyorum fiyat etiketleri kalkmış.kasada toplu fiyat veriyo esnaf.1-2 ürünün fiyatını internet ile karşılaştırıyorum kırtasiyede 80 tl olan nette 23 tl aynı marka model.hadi kazanda, 3.5 katı kazanma millet talep edecek diye.
    15 gün evveline dek şekerin çuvalı 1000 tl, havalar serinleyip tatlı sezonu açılacakya hani, bugün şekerin çuvalı 1500 tl.
    Denizde hamsi çok, balığın 20-30 tl olması lazım ama 120-130 a bile satanlar var.neden? Çünkü ava çıkıp hamsi çoğalırsa piyasada fiyat düşecek;
    Alın izleyin;

https://t24.com.tr/video/hamsinin-fi...ristirdi,56660

Bu yüzden bu ülke de akp gitse de kalsada enflasyon artık düzelmez.istediğinizi yapın.
    Maalesef ahlaksızlık enflasyonu çok yüksek. Evin hemen yakınında 2 si zincir 2 si yerel 4 market var. Hafta sonu yumuşatıcı alacaktım. Aynı ürün 4 farklı fiyat. 59-69-77 ve 84.
    Fiyat algısı zaten kayboldu. Hadi yüzde 5-10 fiyat farkları normaldir. Ama onun üzeri adam mikmeye girer. Ya toptancı ya satıcı ya da ikiside geçirmeye çalışıyor.

Hele el emeği olan işlerde geçirme öyle böyle değil. Kim kimi tutarsa.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İcra dosyası sayısı sadece 2.3 milyon azaldı

İcra dosyalarında 2 bin 500 liranın altındaki tutarlar için getirilen düzenleme, beklentileri karşılamadı. Düzenlemeyle bu tutarın altındaki alacaklılar için, alacaklarından vazgeçmeleri halinde dava konusu tutarı vergiden düşme olanağı tanınmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu düzenlemeyle 10 milyon dosya ve 5,5 milyon kişinin icra takibinden kurtulacağını söylemişti.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/icr...-haberi-708841
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Maalesef ahlaksızlık enflasyonu çok yüksek. Evin hemen yakınında 2 si zincir 2 si yerel 4 market var. Hafta sonu yumuşatıcı alacaktım. Aynı ürün 4 farklı fiyat. 59-69-77 ve 84.
    Fiyat algısı zaten kayboldu. Hadi yüzde 5-10 fiyat farkları normaldir. Ama onun üzeri adam mikmeye girer. Ya toptancı ya satıcı ya da ikiside geçirmeye çalışıyor.

Hele el emeği olan işlerde geçirme öyle böyle değil. Kim kimi tutarsa.
    Dün beko marka buzdolabı arızalandı. 1 gün öncede karşı komşunun dolabı arızalanmıştı. Dolapların motorları yanmış.
    Komşunun çağırdığı tamir servis 7.000 tl istedi yeni motor için.
    Bizim çağırdığımız servis 5,500 tl istedi.
    Yeni dolap baktık orta hallisi 20 bin liradan başlıyor.
    Komşu ile beraber 5.000'er lira ya anlaştık. Bugün motorları değiştirecekler. 1 yılda garanti verdiler.
    Kim kime ne geçirirse.

Sayfa 322/1001 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •