-
Bjk 39.50 yaptı 40 üstüne attı
,buda 6.60 üstüne attı 6.37'ye indi toparladı 6.50 üstüne attı
..ulen lazolinin tahtacısı ver altına füzeyi artık,10 altında sportiflermi kaldı,ha bedelli baskısı var diyorsun,GS ne mok oluyor oda gitti 6 gösterdi 9'a kadar çıktı.neyse su akar yolunu bulur.
-
6.20 gösterdi tekrar,6.60-6.20,tahtacı sanırım bize çalışıyorsun
-
Tahtacı sıkıntılı,alım yapmak için basıyor aşağıya, farklı yenilen bjk 40 altına bile inmiyor
-
6.40 üstüne attı,kapanış 6.26,zaten 6.39 satış koymuştum biraz onu okutmuşum,böyle hareket et lazoli iyi oluyor
-
Şu sıralar sportiflerin içinde TS revaçta beklenti yarattığı için,GS berabere kaldı diye hisseyi dağıttılar 7.80 altına indirdiler,ama hala o çok pirimli,BJK ise çok tehlikeli,bide başarı olmazsa 40 üstünde oyalanan hisse artık nerelere iner
...ytd.
-
Bize her yer tirebzon
-
Çoğunu sattıydım 6.20-6,40 arası,sebebi bedelli,düşerse alırım hesabındaydım,bugün ufaktan ilave yapmıştım,o ufaklığa yazık oldu,adam maçı 2-0'dan 3-2'ye nasıl getirir,galiba öğlenden sonra maç oynadığı için olabilir,üstelik geceyse hep felaket,hatay ters takım iyide oynuyor maçı çevirmesini bildi,neyse maraton uzun,alım fırsatı yaratırsa tekrar göz atmakta fayda var sportiflerin içinde en ucuzu olduğu için
-
Haftaya 7 lere yol alabilir ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri