Sayfa 78/373 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2977 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Geçmiş olsun dostum. rabbim şifalar versin. her şeyden önce sağlık sağlık sağlık.

2. Sn Keko Geçmiş olsun.ALLAH şifasını versin.

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Kekocum değerli eşine Rabb’im acil şifalar versin. Senin hakkın çok bizde. Eşine namazdada dua edeceğim kardeşim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    cok Gecmis olsun dostum, burda yazdigina gore ciddi bisey, yapilacak bisey varsa yaz lutfen
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    cok Gecmis olsun dostum, burda yazdigina gore ciddi bisey, yapilacak bisey varsa yaz lutfen
    hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum arkadaşlar...yapılacak pek bir şey yok ne yazık ki...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Kekocum değerli eşine Rabb’im acil şifalar versin. Senin hakkın çok bizde. Eşine namazdada dua edeceğim kardeşim
    çok güzel dostum..namazdaki dualar çok faydalı...çok teşekürler dostum...burada ayrıca yazan veya yazmayan ama içinden dua eden tüm arkadaşlara tekrardan teşekürler..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (4 üye ve 18 ziyaretçi)

keko, karacabey60+, Kar_Adam, richardbozkurt+

aramızda kar-adamı görüyorum... dün onu çok merak ettiğimi söylemiştim..acaba durumu ne oldu ?? umuyorum ki hala elinde vardır...bu dostuma kazandırmak artık boynumun borcu oldu...kutup ayısı bahtsızlığını inşALLAH bizimle atlatacak...yeter ki doğru hissede sabır etmeyi bilsin..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (4 üye ve 18 ziyaretçi)

keko, karacabey60+, Kar_Adam, richardbozkurt+

aramızda kar-adamı görüyorum... dün onu çok merak ettiğimi söylemiştim..acaba durumu ne oldu ?? umuyorum ki hala elinde vardır...bu dostuma kazandırmak artık boynumun borcu oldu...kutup ayısı bahtsızlığını inşALLAH bizimle atlatacak...yeter ki doğru hissede sabır etmeyi bilsin..
    Kar ADAM ARKADAŞIMIZ Bİ ARA gesanın güneş panellerini dondurmuştu hatırlıyorum kendisini ama burda roket gibi..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 78/373 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •