Derdi zamanla hocam senle benle değil, yahudi bu , parayı hepimizden iyi biliyor.ve dünyaya yön verdikleri için olacakları önceden de biliyorlar. Kızıyoruz miziyoriz ama pandemi öncesi yapsaydı bedelsizj ve araziyi satsaydi şu an olduğu kadar değerli olmayacakti(şirket açısından bakıyorum, bizde ortak olarak bunun parcasiyiz) zira gerek arazi gerekse şirket değeri dolar a göre daha fazla arttı. Değer taraftan belki alacağımız para ile daha iyi yatırımlar yapabilmektir ama ortaklık bole bisey, büyük ortak ne derse o oluyor malesef. Bekleyelim. Bu seviyeler beklenebilir seviyeler gibi görünüyor eğer eskisi gibi 35 usd lere bakmazsan. Ama artık basabilecegini düşünmüyorum o iş geçti artık. Allahını izni ile çok extrem bir durum olmazsa altı olmaz üstü olur inş.
Sunuda belirtmeden gecemiyurm. Aslında zaman â± maliyeti düşürmek adına fırsatlar sundu ama kendi adıma malı durm elvermedigi için yeterince faydalanamadim. Ama bu durumu kullanan ortaklar oldu. Bayağı da iyi kazandılar. Özetle kaybeden olduğu gibi kazamanda çok. Tahtacinin işine zor. Etraf uyaniktan geçilmiyor![]()
Yer İmleri