Sayfa 171/180 İlkİlk ... 71121161169170171172173 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Teknik ve temel tüm detayları paylaşabilirsiniz .

Hissenin kötülenmesi 200 tl 800 tl hedefler verilmesi aynı oranda gülünçtür .

Ucuz kaldı diye her gün tavan tavan gitmeyen çok sayıda hisseden biri

Pazartesi 28.10 mu açılır yatay açılış ile 27.20 mi gezer bunu şimdilik bilemiyoruz
    Direkt 2-3 tavan olacağız , fantezisine de kendinizi hemen kaptırmayın ama olursa neden olmasın mümkün !

Ben büyük grupların bu hisseye girdiğini düşünmüyorum, hisse sahipleri ana OYUNCULARI pek değişmedi küçük orta seviye 100.000 lot -1 milyon lot taşıyan yardımcı şahsi depo alışı yapanlara çoğaldı çok kişiye önerdim sayemde 2 milyon lot alıp % 10-15 karşa satan çok sayıda yatırımcı da olmuştur muhtemelen , Spek akıllı değil bence ky dökme konusunda ustalaşmış biri , kaptırdığı hisse var mı bilmiyorum ama piyasadan TOPLAYAMADIĞI MALI 28-29-30 götürecekse ancak geri toplayabilir ,o malları yukarı sürerek geri alabilirler gibi duruyor ! Cuma günü de malın bir bölümünü zaten geri aldılar Bu önemliydi !

Hızlanma artmış ise bu hissede her şey mümkün , testere modundan çıkıp yukarı veya aşağı yönlü trende girebilir . Yukarı ihtimal Vergisiz laptop telefon ve diğer cep yüzünden 3 bilanço beklentisi yüzünden çok güçlü 32-33 tl çanağını hedefler deniyor bakalım hedefine mi gidecek nereye gidecek Eylül sonu kadar hareketini yapar olumlu olumsuz veya testere 3 ihtimalli bir oyun bu SPEKLER bilir biz bilmeyiz ama GÖRDÜĞÜMÜZÜ asla tüm detayları ile net ve derin analizle söylemeyiz Akıllandık Teknik Sabancı hisselerde pek çalışmıyor gibi de duruyor . Saygılar

Ben bu hisseye girdiğime göre sakince yükselebiliriz sabırla 6 ay bekleyeceğim 20 hisseden biri budur, nasip sert dalgalanmalar da olabilir yine nasip her şey nasip arkadaşlar 300.000 lot 1 milyon lot giren girmiş almak isteyen çok insan var değerine gelir elbette Mac fonu yönetimi de yüklü malı toplamış durumdu , HİSSENİN ANA SAHİPLERİ MAC Fonu ile haberdar şekilde bu hissede hareket yaptırabilir Mac fonu milyonlarca LOT TAŞIMAKTADIR , satmaz alırsa ağırlık artarsa durum çok pozitif olur satmasa bile iniş çıkış etkilenmez 22 tl ana stop 23,50 ara stop noktasıdır.

29.20 -32,50 tl. Bölgeleri ilk hedefler ara bölge testereli hareketlere yukarı ve aşağı yöne devam diyorum .
    Yılsonu hedefi ise 1,73 dolar bölgesidir 46-55 tl tekabül eder dolar 35 geçerse hedefi 62 tl olur teknosanın canlı kanlı bir hissedir sert yukarı ralli oluşumu mümkündür .

Ytd yatırım tavsiyesi değildir GEÇMİŞ GELECEĞİN GARANTİSİDİR VE TEKERRÜR EDER . Ytd

Ytd

Son olarak Güler Sabancı ve Sabancı ailesine de selamlar dilerim .

Şile , Kumköy ve kuzey istanbulda uygun alanlar var , Bu gibi bölgelerde sokak hayvanları için tedavi kısırlaştırma rehabilitasyon sahiplendirme Sahra çadırı veya Deprem konteyner tipi prefabrik barınak kasabalar kurulabilir, Bu gibi yardım projelerine katkıda bulunmaları için çağrıda bulunmak istiyorum ( irtibata geçmeye hazırım ) , sokakta işkence koşullarında yaşamak zorunda kalan muhtaç olan sefil halde olan canlara yardımcı olmak insanlık görevimiz ve sadakamızdır bunun sevabı da emsalsizdir bereketiniz de artacaktır , memlekete faydalı işler yapmak üzere İbb ve ilgili kurumlarla yardım projelerine sizleri davet etmekteyim .

İyi pazarlar dilerim herkese !
    Son düzenleme : Deniz Ali; 10-09-2023 saat: 13:31.

2. Ali bey..öyle bir yazmışsınız ki..üstüne diyecek bir şey olmadığından kimse de yorum yapmamış..
    Cuma kapanışa doğru sanki küçük bir hareket gelecekti sanki hisseye..ama olmadı..
    Bakanlar kurulundan karar bu hafta çıkarsa sizce bir şeyler olur mu?
    Teşekkür ederim

3. Calbor diye bir arkadaş varmış bu hissede hocam kendiler 6-7 tl den 31 çıkan dönemi çok iyi değerlendirmiş düşüşlerde ise 15-18 arası yine alım yaptılar mı sorgulanıyor, teknosada duayen çoktur bitmez , Patron spek her kimse yönü tayin ederken testere yaptığı süre boyunca Ciddi sayıda isabetli Giriş çıkış yapan traderlar var bu hissede .

Şu an X adında sosyal medyamızda #tknsa altında 61-100 tl hedefleri havalarda uçuşuyor 29,15 tl üstünde cidden bir Haftalık cuma akşamı kapanış olursa Haftalık manada HARİKA bir güçlenme olacaktır , o Aralık Ocak çanağımızı dolar bazında tamamlamaya gidecek düşüncesindeyim. 1.68 dolar mı neydi orası

45,50 tl üstü ilk hedef olur ! Ytd

ÖTV KDV muaf telefon laptop tablet nasıl bir hareketi ivmelendirecek

Arkadaşlar bu hafta olacakları ben de çok merak ediyorum müneccim değiliz ki 35 tl mi 28 tl mi 23,50 tl mi kapanacağız 5 gün sonra bilemeyiz bunu Ytd bekleyelim teknik güzelleşiyor kanaldan çıkmak için 28,50 -29,15 de kırılmalı artık sabır diyorum !

29,50 ilk satış 31,50 son satış noktam değil ama paçal satış stratejileri uygularsanız pala canı sıkılır Çünkü para kazanırsınız adamın parasını alırsınız

26
    26,50
    27
    27.50
    28
    28,50
    .
    .
    .
    35

Kadar arkadaşlar 19 kademede % 4 her kademede satıp en son tepede % 24 satarsanız

Palanın işine gelmez bu sistemler iş yapıyor Teknosa bilginiz olsun yatırım tavsiyesi değildir !

Hisse geri döndükçe malınızı yerine de koyma imkanınız oluyor !

Spot işlemlerde stratejiler çoktur bitmez arkadaşar

1 tavanda % 9,5 satmak
    2 tavanda % 15 satmak da stratejidir mesela arkadaşlar

Kalanı stop profit yapmak mesela ! Yatırım tavsiyesi değildir

Benim hedefim 45-60 minimum 1 lot bile satmam 6 ay beklerim diyen insana ise Sen yatırımcıların Titanısın derim şapka çıkartırım

Testere piyasa henüz bitmedi bu hafta kanal içinden çıkacak mıyız ? Bilmiyoruz ! Patron veya Pala karar verecektir . bunu çok hararetli şekilde merak etmeye başladık arkadaşlar Ekim ayı çok bereketli geçsin SABANCI holding yatırımcıları kazançların en hayırlısına LAYIKTIR. Riski sevmeyen en akıllı yatırımcı temele bakan analiz eden yatırımcıdır iddiasında ve düşüncesindeyim .

Herkese saygılar dilerim , bol kazançlarınız olsun !
    Son düzenleme : Deniz Ali; 24-09-2023 saat: 23:59.

4. Beklenen karar alındı..
    9500 TL ye kadar telefonlarda %45 destek..yerli telefon zorunluluğu da yok galiba..
    Demin giz attim Teknosa sitesine..9500 e gayet iyi telefonlar var..hatta benim şu anda yazdığım telden çok çok iyiler..
    Kendine almasa bile Anne babasına bile alır gençler.cunku % 50 ye yakın indirim az da değil.. ciro karın artacağı kesin..
    Siz ne dersiniz?
    7 milyon kişiden bahsediyoruz

5. Aslında bu yeni habere çok da ihtiyacı çok Teknosa'nın. Zaten başlı başına bir büyüme hikâyesi ve 6 aylık FAVÖK'üne göre BİST'in en geride kalmış ve unutulmuş hissesi diyebiliriz. Bir doping olacaktır illaki ama esas hikâye telefon satışlarında değil.

6. Tavsiyelerimi yatırım değil eğitim ve öğrenim anlamında dile getirmek isterim , borsa stratejileri Alanı tam anlamıyla bir derya ve okyanus olmuştur arkadaşlar , Stratejik analitik borsacı yaklaşımları gibi konularda ve Teknosa ve Sabancı holding başlığında derlemeler yapabiliriz ,hikayeler yaşanmış gerçek öyküler anlatabiliriz , Teknosa ve ayarında hisselerde çok az sayıda olsalar bile sistemleriniz üstüne mutlaka yoğun çalışın ! yenilikleri ve uygulamalı al sat ve tut stratejilerinizi ciddi şekilde geliştirin mutlaka iyileştirmeler de yapınız kendinizi ve amaçlarınızı tartınız , psikolojinizi de mutlaka kaldıraçsız ve düşen piyasada bile dir ve sakin tutmalısınız , parayı değersiz görmeyin ama kayıpları önemsemeyen bir mantalitenşz olmalıdır , doğru yolda doğru stratejiler kurup UYGULAMAK ZORUNDASINIZ ! Uygulamadığınız kurallar size asla para kazandırmaz ve işinize de uzun vadede yaramaz !

Trader kimliği ve şartlarının zorlaştığı günümüz ortamına bilgilerinizi tecrübelerinizi ve duygu dünyanızı, kişiliğinizi , riski azaltan anlayışınızı da uyarlayarak yenilikler de geliştirerek tecrübe edebilirsiniz ben taktik ve gerçeklik üstünden 280-313. 313-323-343-361 dolar

Ve 361 üstü kaliteli bol yabancılı bist 100 ortamında Ky ve değerli hisse takibi al sat ve al tut yapanlara sınırsız sayıda stratejiyi izah edebilirim konular hakkında dokümantasyon ve kitap yazım projem var Anadolu leoparı bir borsa stratejisinin anıları pandemiden günümüze bist 100 macerası isminde bir kitap projem var gerçekleşirse ne mutlu bana !

Borsaya gün içi ve sene içi kendi amaçlarımı gerçekleştirme adına Sakince ve stratejik bakış açılarıyla verimlilik ölçeğinde bakmaya başladım, Kitap projem 3-5 sene de gecikebilir , hiç önemli değil ,3-5 sene başka mecralarda ticari mücadelelerde devam edeceğim , kolay gelsin arkadaşlar !

Sayfa 171/180 İlkİlk ... 71121161169170171172173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •