Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Faiz artışı borsada hisse taşıma maliyetini artıracak....buda borsa bundan SONRA sallantılı olacak....
    Sabah sat akşam yerine koy stratejisi yoğunlaşır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Evin bir hafta boyunca ekmek parasını reeder a yükledim üçüncü kez tavan görüyorum. Bozkuş teyzemin mahdum gibi az olunca moralim bozuluyor arada.

3. pandemiden bu yana en çok giden çimento şirketleri yukarıdan aşağıya...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. BES'de evlilik, eğitim, sağlık için kısmi çekiş mevzuatı bu hafta tamamlanacakmış.

Orayı teminat gösterip uygun faizli kredi çekilebilecekmiş ama orasını kolay yapmazlar.

Eski ABD filmlerinde sigorta çekimi bozdurmak zorundayım vs replik geçerdi, bizde de öyle olacak gibi.

5. abka yüzüklerin efendisi hisseyi buldun mu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. TUPRS ağırlığı THYAO'ya yaklaştı.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BES'de evlilik, eğitim, sağlık için kısmi çekiş mevzuatı bu hafta tamamlanacakmış.

Orayı teminat gösterip uygun faizli kredi çekilebilecekmiş ama orasını kolay yapmazlar.

Eski ABD filmlerinde sigorta çekimi bozdurmak zorundayım vs replik geçerdi, bizde de öyle olacak gibi.
    Abi lity ne zaman gidiyorsunuz ihtiyaç listesi verde bizde üzerimize düşeni tedarik edelim. Kahveye senin için giderim. Normalde bıraktım kahveye gitmeyi. Ben Necdet dayudan isteyeyim malum şeyi fırsat bu fırsat avazı çıktığı kadar bağırır bu rezil eder tüm kahvenin haberi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    abka yüzüklerin efendisi hisseyi buldun mu?
    Casa diye bir hisse buldum ilk önce havaya uçtum. Sermayesi 5 milyon bir sürü bedelsiz açıkladı petrol kimya vs işi yapıyor şirketin sayfasında girdim Tüpraş benzerini resim var. Dedim bu olur. Sonra bilançoya baktım içi boş. Moralim bozuldu.

Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •