Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 289/1014 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    TOKI nin Adanadaki evlerine bakarmisiniz? Hayatimda boyle cirkinlik gormedim arkadas

toki ve bursa

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku

toki ve bursa
    paraya bak yeşil bursa kimin umrunda.

sorsan yaşanacak yerler inşaa etmişlerdir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    paraya bak yeşil bursa kimin umrunda.

sorsan yaşanacak yerler inşaa etmişlerdir.
    sen onu birakta Alacatida son 3 yilda 10 kat fiyat artisi yorumuna bak

Tabi bu sallama olabilir ama 2010 da Alacatina gittigimizde orada fiyatlara bakip sokolmustum pahaliliga

Ufacik yerlere manyak paralar istiyorlardi ve saticilar hic pazarliga yanasmiyordu. Esimde sakin alma dedi buralar 10 sene once koydu 5 kurusa almislar sana 100 katina satmaya calisiyorlar dedi bende almadim

Demekki 2010 dan bu yana artik 20 katmi artti 30 katmi insan inanamiyor

Kara para uyusturucu parasi emlak vergisinin sifir olmasi dukkanlari kiralayan esnafin hemen hemen hic vergi vermemesi mafya gibi sebepler aklima geliyor

4. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    hakettiğin parann yarısı devlkete gider...vergi kaçıracak bir durumun yok, imkanın olsa bile yapmazsın zaten...ben ve çevremdeki pek çok arkadaşım yapmıyor en azından.elin sümüklü kobi patronu 500 milyarlık arabaya biner, sen az yaksın diye 1,3 motor araba alırsın...bu memlekette okumuş insana değer verilmediğinden(eskiden bu kadar değildi), çocuklarınız çok iyi bir okul kazansın diye 100 binlerce lira masraf etmeyin...orta halli mahalle arası butik özel okullara gönderin en fazla, 10-15 binden fazla para vermeyin yıllık olarak(mhallede nispeten iyi bir devlet okulu varsa, tereddüt etmeden devlete verin).

eskiden şöyle derdik...çocuğuma bir ev bırakacağına, ev parasını harcayıp iyi bir eğitim aldırırm...şimdi tam tersi, yıllık 50 bin tl verip özel bir okula göndereceğine, 15 binlik okula gönder...500 binlik bir ev bırak....çocuğun hayata 3-0 önde başlasın..salak değilse zaten ayakları üzerinde durur.
    Çocuk yapmamak kökten çözüm, çocuk istemeyen eş bulmak önemli.
    yeni düzen türkiye de insanın masrafı çok .

çocuk olursa geçmiş olsun 60-64 e kadar çalısırsın

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Tabi bu sallama olabilir ama 2010 da Alacatina gittigimizde orada fiyatlara bakip sokolmustum pahaliliga

Ufacik yerlere manyak paralar istiyorlardi ve saticilar hic pazarliga yanasmiyordu. Esimde sakin alma dedi buralar 10 sene once koydu 5 kurusa almislar sana 100 katina satmaya calisiyorlar dedi bende almadim

Kara para uyusturucu parasi emlak vergisinin sifir olmasi dukkanlari kiralayan esnafin hemen hemen hic vergi vermemesi mafya gibi sebepler aklima geliyor
    Akp hükümetlerinin en iyi yaptığı şey rant oluşturmak, kara paraya müsade etmek, mafya oluşumlarına göz yummak vs. iyi bir semtte kaliteli bir ev almak imkansız niye fiyatlar uçmuş durumda neden? Çünkü kara paranın haddi hesabı yok, adam bavulla para soksa ne bu diyen yok üstüne maliye bakanlığının reklamı bile var ne varsa getir yeterki para getir diye. Birde sürekli emlak vergisi çok düşük diyorsun, yüksek olsa ne yazarki ödemeye gittiğinde memur sana akıl veriyor ödeme şimdi bunu yapılandırma gelecek daha az ödersin diye

D5833 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Son bir kaç senedir de bu Alaçatı moda oldu. Orada sağacak kimse kalmayınca el altından başka bir yeri seçip orayı reklam edecekler. Millet de bu sefer oraya yığılacak. Taş toprak ne varsa normalin 10 katına satın alacaklar. Bir de dersiniz ki Türkiye'de iş alanı yok. Bundan ala sektör mü var? Deniz derin tokatlanacak adam bitmeeez

Alaçatı'ymış

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

egenin kaçınılmaz sonuda bu olacak.

herşey tersi ile mümkündür. gün gelecek istanbuldan diğer illere göç başlayacak. öyle böyle değil hemde.

ege kıyıları ne kadar biryer ? kimi alır.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Çocuk yapmamak kökten çözüm, çocuk istemeyen eş bulmak önemli.
    yeni düzen türkiye de insanın masrafı çok .

çocuk olursa geçmiş olsun 60-64 e kadar çalısırsın
    Abi sen tam Amerikali olmussun ya

bu nasil bir dusunce sistemi? Cocuksuz hayat sonuk renksiz bir hayattir

Sayfa 289/1014 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •