Sayfa 835/1001 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Viop LIV

1. Tahşiş zeytinyağı satılıyormuş.

Bir şekilde Avrupa Standartına uymayan ürün üretimi satımı yasaklanmalı. O zaman kalite artar ve yurt dışına satılabilir ürünler üretilir. Gerçi şimdi çoğu üründe export ve iç piyasa diye zaten ayrım var gibi.

Bir seferinde bakır diye konteyner ile Çin'e tuğla ihraç edilmişti haber olmuştu herkes birbirini suçlamıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tahşiş zeytinyağı satılıyormuş.

Bir şekilde Avrupa Standartına uymayan ürün üretimi satımı yasaklanmalı. O zaman kalite artar ve yurt dışına satılabilir ürünler üretilir. Gerçi şimdi çoğu üründe export ve iç piyasa diye zaten ayrım var gibi.

Bir seferinde bakır diye konteyner ile Çin'e tuğla ihraç edilmişti haber olmuştu herkes birbirini suçlamıştı.
    Ab standardına uygun olmayan ürün gider de girmez ki. Bir sürü şart var. Orada acıma yok bu konuda. YouTube de hisse pazarlıyorlar yükseliş çanları çalıyorlar 3-5 yıldızlı hisse söylüyorlar. Biri Ereğli çimento Tüpraş diye gidiyor

3. Toplam APS Ekim ayına yeni pozisyonlar açılarak artmış gibi.

Herif short açsa bu kadar hisseyi nerede bulacak denir, bence long açıyor para bulunur diyor.

4. Çimentoda kapasite fazlası var, seramik ve demir çelik de öyle.

İhracat yanında ithalatı çok olan ürün üreten ama ucuz olan hisselere bakılması gerekir.

Geçtiğimiz yıllarda SASA öyle bir şirkettir cari açığı kapayacak dendi ve arttı.

5. Şimdi kafayı dinlendirme zamanı..

https://www.youtube.com/watch?v=8KsXPq3nedY&t=324s

6. <<<<<<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...layacak/290769

"Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması"nın 2022 yılı sonuçları, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından basın toplantısı ile açıklanacak

Toplantı sonuçları İSO YouTube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

7. Kayincunun bebesi hastalandı, bronşit atagi geçirmiş, gözlem odasında refakat ediyorum,Rabbım düşmanı bile düşürmesin hastaneye,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 835/1001 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •