Sayfa 90/387 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3092 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Bende biraz sitemkar şekilde binlerce yatırımcı spk ya yapacağınız bir cümlelik açıklamanızı bekliyor dedim.

2. Bu başlığı şu anda 151 kişi okumaktadır. (19 üye ve 132 ziyaretçi)

keko, aliantiochrainbow+, atmaca124, ÇERKEŞLİ, DUABI, e.yegen, freeguide61+, furkanglyz+, hakkıcan, ikonia+, kagula27+, Karakartal29, KAYA, krasavchik32, Okan59, richardbozkurt+, syshpos, Umk, xweser

çok uzun süredir ben hisse net forumunda bu kadar kalabalık görmemiştim..demek ki atatp ye ilgi had safhada..herkes sonucu merakla bekliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Numaramı isteyip bana dönüş yapacaklarını söylediler.Dedim bana dönmenize gerek yok siz bir an evvel aciklamanizi yapın, böyle profesyonel bir şirkete bu olayın hiç yakismadiginida uzerine basa basa ilettim.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aklın yolu birdir dostum...herhangi bir sorun yok..dün getirilen tedbir bu sabah istenen açıklama...inanmayanları iyi panikletir...ben buralardan mal vermem...asıl rüzgarın ben kasım ayında esmesini bekliyorum..kasımda tüm türkiye ve tüm dünya atatp nin yapacağı lansmanı görecek...o zaman da gereken değeri verecektir...

5. Garip bir şekilde miatek tede islem yok herealde

6. söyle bi aciklama yapıyorlarmış patron bütün hisseleri aldı sırbistana kactı

7. Yarış atları soluklanmada anlaşılan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aklın yolu birdir dostum...herhangi bir sorun yok..dün getirilen tedbir bu sabah istenen açıklama...inanmayanları iyi panikletir...ben buralardan mal vermem...asıl rüzgarın ben kasım ayında esmesini bekliyorum..kasımda tüm türkiye ve tüm dünya atatp nin yapacağı lansmanı görecek...o zaman da gereken değeri verecektir...
    kekocan alim emri verdim 58 den gelirse bakalim, firsat daha var tabikide ,
    biz alabilecegimiz kadar alalim

bide millete cok kulak asma, adam 3-5 bin TL alim.. yapmis aksama kadar hakaret, agresif yorum atar

Baba biliyor bu isi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 90/387 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •