Sayfa 876/1001 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Verdiğim pozisyonlardan yerine koymaya başladım.
    Normalde arkama yaslanıp beklerdim ama yine havuç var ve önceki günlerdeki hacmi de göz önüne alarak çok düşmeyeceğini toparlayacağını düşünüyorum.
    Bol şans herkese.
    ben de açılışta alım yapmak yönünde kullandım tercihimi, son zaman momentum kuvvetli, dengeleri bozacak bi satış gelmesi pek muhtemel gözükmüyor.. petkim haberine de bi kaç gün kaldı, sende de vardı duruyo mu ?

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tabakhaneye birşeyler yetişebilir sanki. Caferin acelesi var gibi
    https://x.com/bestetrader/status/170...084695924?s=20

3. bugün dikkat edin
    kredicileri döküyorlar, baskı büyük
    sonrası yukarı bekliyorum, umarım yanılmam

4. Palacim göynümü alman için hesabıma %25 verecen yoğsam ben borsayı bırakıyorum ha. Bak atarım aşağı kendimi

5. gunaydin hisselerle devam. risk gordugumde satmak yerine hedge kisa acmak.. daha mantikli geliyor bana.. bunun negatif tarafi tam koruma saglamamasi + psikojimi bozması oluyor..

simdilik sadece spot tarafı hisselerle devam gerekli gordugimde hedge kisa icin tereddut etmem ... kismet.ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Hayret ben de fışkırtma başlıyor kemerleri takın diye yazmaya gelmiştim ki, herkes yukarı yönlü fikrini beyan etmiş...

Herkes yukarı diyorsa,,, diye düşünmedim değil...

Ama bu bademler havuç varken muhtemelen düşürmezler, doğalarına aykırı, emir büyük yerden neticede...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tabakhaneye birşeyler yetişebilir sanki. Caferin acelesi var gibi
    Tabakhane .Adı üstünde tabiki deri yetiştiriliyordur Salih ağabeyim başka ne olabilir ki ? : )
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Eee nerde kalmıştık.????

Bu gün menüde ne var.????

Papaz her gün pilav yemez.!!!

Şeytan sofrasında.?????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 876/1001 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •