Sayfa 880/1001 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop LIV

1. Zamanında bir arkadaşım kupon gibi bir şey verdi bunu 7 kişiye vermen gerekiyor dedi. Normalde bugünün parası ile 50 TL vermem gerekiyordu benden almadı. Sonra kimseye veremedim kendisine iade ettim.

Sonradan bunun Ponzi olayı olduğunu öğrendik.

Şu an bence borsa hala halka yayılmadı, millet deneme aşamasında. Hisselerin ederinin 1.5-2 katına çıkması çok balon sayılmaz 1-2 sene sonra işi düzgün ise kurtarabiliyor Onun ötesi sorunlu olabilir.

Bende de bir ev var 100-200 bin dolar arasında oynuyor, geçen aylarda 250 bin dolara çıktı ama yine düştü gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    saf arkadaşım. bak mal demiyorum saf diyorum.
    kekük yağı sert bişi, her defasında nasıl kullanılması gerektiğini de söylemen lazım.
    bir damlası bilem adamı titretiyor. asdads.
    50 kere yazdım bir daha yazayım. Bu kekik yağı bir damlası bile çok ağır kaşıkla içeyim dersen imam pamuğu tıkar. İstek olursa evde işyerinde nasıl kullanılır yazarım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    50 kere yazdım bir daha yazayım. Bu kekik yağı bir damlası bile çok ağır kaşıkla içeyim dersen imam pamuğu tıkar. İstek olursa evde işyerinde nasıl kullanılır yazarım
    İlk distilasyon olanı 8ctigimde ,imam az kalsın eve gelecek sandım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Gençken sonradan düzelecek bir sağlık sorunu geçirmek faydalı olabilir, benim çok hastahane ile işim olmadı, o yüzden çok merakım olmadı, şimdi de ilgilenmek için geç oldu, bir miktar cahil kaldım.

Anneler cerayanda kalma, soğuk su içme, üstünü ört, şunu yeme, bunu ye çok dikkat ediyor, konuya uzak olunca bu tip alışkanlıklar edinilemiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Tüm gece hastanadeydik benim 15 yaşındaki çocuk 70 lik dedeler gibi yürüyor...

Gençler arasında acayip bir covid salgını varmış ama test yapılmıyor...

Hastanenin tüm yatan katı doluydu...
    Geçmiş olsun akçay dayuuu....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Tomofili yapan parçasını üreten para kazanacak ama fosfosu satan zarar mı edecek arkadaş niye şahitin fosfosa basıyor bunlar

7. Geçmiş olsun akcay
    Allah acil şifalar versin.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tomofili yapan parçasını üreten para kazanacak ama fosfosu satan zarar mı edecek arkadaş niye şahitin fosfosa basıyor bunlar
    Sene sonu na kadar 40bin togg satışı bekleniyor,seneyi sen hesapla,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 880/1001 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •