Sayfa 388/1001 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reha başkana kim ne içirdi yav böyle. Şeyini sallayarak geziyor. Bişi olacak buna az sahap çıkın
    Nedenmiş o,hak aramak anayasal bir haktır,ömrümün çoğu mahkemelerde geçti haksızlığın önüne geçmek için

Anayasa'nın 34. maddesi; fikirlerin silahsız ve saldırısız, başka bir ifade ile barışçıl bir şekilde ortaya konulabilmesi için toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkını güvence altına almıştır.

Bunu uygulamayanlar her kim olursa suçludur,benim iddianemde söyle yazıyordu,halkı isyana teşvik,hükümeti yıkmaya teşebbüs,yani iktidara göre 34 madde karşılığı bu,yani torba yasada bir kılıf uydurmuşlar karşı eylemlerde bulunanları bu torba yasaylan amaç susturmak işini rahat görmek korku salarak,eğerki iktidar kaybetseydi çokları şimdi yargılanıyordu,kazandılar iş bitti sanıyorlar,yok öyle yağma ergeç yargılanacaklar.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yeğenime covid tanısı konmuş.
    test bile yapmıyorlar
    kızın sınıfında 5 öğretmen ve 9 öğrenci hasta kızda bugün itibariyle hastalandı yollamadık okula
    bir halt olacağı yok.

3. Aynen bi tanıdık çocuğu götürmüş bugün, kapıdan dönmüş, okulun yarısı hasta, okul müdürü bile hastaymış gelmemiş, grip mrip dediler ama, değil gibi sanki...

ABD de ceset torbası üreten fabrika.!!!
    20 milyon yıllık kapasitesini.!!!
    200 milyona çıkarmış.!!!
    Organize işler bunlar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Abi deprem olmadan .!!!
    Bir an önce istanbuldan başka yere taşın.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Aynen senin dusundugunu bende dusunuyorum.ins muh olarak ihtimal ve risk var.fakat anilar ve alistigimiz yer engelliyiyor beni.ne yazikki.gidemiyorum.
    Birde kedilerimi birakamam yalniz.

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    seninle de iddiaya girerdim ama haklı çıkmaya bıktım daha önümüzde 2400 ve 3200 ciler var sırayla..

Altın seneye kulbu sokar. Sokaçu. Bu senene sonuna kadar baskı devam etse de sonrası Sokaçu. Altın eninde sonunda Sokaçu yapar. Zamanı gelince sokaçu. 2024 Q1 de Sokaçu süreci başlar.

Şimdi dünyanın en büyük 2 üreticisi olan madenci Barric ve Newmont un son Finansal tablolarını inceledim.

Altın üretim maliyetleri bu 2 dev üreticinin son bilançolarına göre 1750$ civarı olmuş. Yani yeni kelepir bir Altın madeni bulmazlarsa maliyet asgari bu seviye. Giderek artacaktır. Enerji, Mazot, Elektrik, Maaşlar, Kimyasallar hepsi artıyor. Altın ağaçta yetişmiyor. Bir üretim maliyeti var. Hem de bu maliyet aynı madenlerde giderek logaritmik artar. Azalmaz.
    Son düzenleme : kastirsef; 27-09-2023 saat: 14:46.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geçen gün Cherry otomobilin epey reklamını yapmıştık, Geely gibi diğer Çin markaları da pazara sağlam girseler iyi olacak.
    Abi aslında sağlam giriyorlar zaten DFSK ve Skywell ve BYD çok güzel araçlar yapmışlar hepsi TR pazarına girdi distribitörlükleri kapıldı elektrik furyası yayılıyor yavaştan.

Sayfa 388/1001 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •