Bu yýl içinde 31 TL üzerinde kalýcý olunabilir.
Sihirli sayý 31....
Umarým spek ve ortaklarý olarak hepiniz 31 üzerinde kalýcý olursunuz....
Bu yýl içinde 31 TL üzerinde kalýcý olunabilir.
Sihirli sayý 31....
Umarým spek ve ortaklarý olarak hepiniz 31 üzerinde kalýcý olursunuz....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
107,50 TL'den halka arz edilen #TARKM 306,30 TL ile tavan yaptý.
https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...32842770276422
twitter haber siteleri de borsa ile ilgili twettler atmaya baþlamýþ .
ayrýca Bugün yolda yürürken en az 5 kiþinin borsa ve halka arzlar ile ilgili konuþtuðu duydum . Bundan 2 sene önce 1 kiþi bile duymazdým .Þimdi herkes borsa konuþur olmuþ .
Yatýrýmcý sayýsýnýn yýlbaþýna kadar 15 milyon kiþi olmasýný bekliyorum. 2025 yýlýnda ise 25 milyon kiþi.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Þu satten sonra ve bu þartlar altýnda;
sana F/S=30 dan aþaðýya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayý düþünmüyorum.
Ve benim bahsettiðim F/S anlýk F/S deðil , 2025 yýlý F/S sine göre , prospektif F/S;=30.
Yani þu an zaten bana göre borsa mantýðýyla , 2025 yýlý geldi. dolar þu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan þu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldý 2025 yýlýna.Borsa mantýðý diyorum çünkü borsalar her zaman geleceði satýnb alýr. Bazen 12 ay sonrasýný , bazrn 2 sene sonrasýný bazen de 5 sene sonrasýnýn bile.
Son düzenleme : lionnes1; 26-09-2023 saat: 19:12.
Yýllardýr devam eden SASA HEKTS kardeþliði bugün de çalýþmýþ..
SASA yükselince hekts ta yükselmiþ. SASA tavan olmuþ . Hekts tavana yakýn kapatmýþ.
SASA nýn brüt kar marjý yüzde 16 larda. F/Ksý 62 lerde .Karýn çoðu kýsmý vergi teþvik karý. Bu kar olmazsaydý F/Ksý 300-400 lerde. Yani þu an uzay F/K sýnda SASA
SASA yüzde 16 brüt kar marjla çalýþan bir þiketin F/S si 9 larda.
Hekts ta öyle brüt kar marjý üzde 30 larda. F/K sý 338 yani uzay F/K sýndala hem de senelerdir týpký SASA gibi . Hekts F/S si, brüt kar marjý yüzde 30 olmasýna raðmen ise 11 lerde.
Ve bu 2 þirket son 2-3 bilanço döneminde son derece kçtü bilanço açýklamalarýna raðmen , F/K larý ve F/s olarak hala yüksek fiyatlanmaya hala 5 sene sonrasýný satýn almaya devam ediyor piyasa, týpký 5 sene önce 5 sene sonrasýný satýn alýdðý gibi , týpký 2 sene önce de 5 sene sonrasýný satýn aldýðý gibi , þu an da hala piyasa 5 sene sonrasýný satýn almaya devam ediyor bu 2 hissede. Herhalde 10 sene sonra yani 2033 yýlýnda da , piyasa o zamanlar, 5 sene sonrasýný satýn almaya devam edecek yani 2033 yýlýnda , piyasa 2037 yýlýný fiyatlayacak. Sonsuza kadar sürecek gibi bu olay, bu 2 hissede.
Kontolmatik , brüt kar marjý yüzde 5 þu an ve ona raðmen, F/K sý 98, F/S si 29 larda. Son 2 bilanço beklenenin altýnda olmasýna raðmen piyasa hala yüksek F/K ve yüksek F/S ile fiyatlamaya devam ediyor kontolmatiði de.
Þu satten sonra ve bu þartlar altýnda;
sana F/S=30 dan aþaðýya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayý düþünmüyorum.
Ve benim bahsettiðim F/S anlýk F/S deðil , 2025 yýlý F/S sine göre , prospektif F/S;=30.
Yani þu an zaten bana göre borsa mantýðýyla , 2025 yýlý geldi. dolar þu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan þu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldý 2025 yýlýna.Borsa mantýðý diyorum çünkü borsalar her zaman geleceði satýnb alýr. Bazen 12 ay sonrasýný , bazrn 2 sene sonrasýný bazen de 5 sene sonrasýnýn bile.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Yanlýþ konu baþlýðý oldu pardon.
Hazýr yazmýþken , olm sizin yapacaðýnýz iþin ben ta......
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
+7 den dustu.
El ele gönül gönüle 31 lere gelesiniz....
Twitterda yazi yazan bir sürü mal var ya. Kront yorumlamis ne is yapiyor diye sorsan siber guvenlik derler. Baska bisi yok.
Siber guvenlik. Bizim kosedeki dukkanda siber guvenlik urunu satiyor mesela.Ayný sey mi? 🤨
3 tene cizik cizenler grafikte gordukleri obo var, tobo var, dük var, takoz var, alcalan yukselen simetrik her turlu icgen var, bat var butterfly var, hem ikili uclu besli onlu tepe var , 15 li dip var yok yok mk grafikte....
Olm sizin aga babalariniz çözemedi bunu siz nerden cozeceksiniz.
O ilk Gartner yorumu geldiginde baslayacak yukselis veya su bedelli aciklandiginda yada bir satis oldugunda...
Kasýmda aþk ta s.kiste baskadir derler...
Neyse o zamanda buraya gelip bik bik bik otmesin kimse cok pis soverim....
çöp yazýlýmý yapn dünkü esnaf þirketi LÝNK hissesinin piyasa deðeri ve kronttun piyasa deðeri neredeyse eþitlenmiþ. LÝNK hissesi F/S i de 25 olmuþ. Bu seferlik yazacklarým bu kadar.
hadi Bugünkü hisse hareketi için de bi þeyler yazayým...
bu hýrsýzlarýn yýllardýr yaptýklarý hýrsýzlýklarý bu günde sergilediler. þaþýracak durum yok zaten yýllardýr dað tepe ocalar çiziyorlar. Bunlarýn alenen hýrsýz olduðunu artýk cümle alem biliyor.
Yer Ýmleri