Sayfa 808/937 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    Birincisi Derin Hisse önermeden çok daha önceleri KURUCU sahibiyim.İkincisi bu mevzu şu an senet sahipleri ve Banka arasında bir mahkeme süreci var ve ilk defa bu dosya hukuk yoluyla bir hakim tarafından Cumhurbaşkanı masasına gönderildi.Üçüncüsü Sanayileşme hamlesi sonrası Finansalların da birleşmesi kararı da alınmışken ve İŞ HOLDİNG olma yolunda İMTİYAZLI ve KURUCU senetler problemi çözülmeden hükümet kanadı spk, bddk vs onay verirmi ki Cumhurbaşkanının bakanlarına bu problemi çözün dediği noktada.Dördüncüsü en önemli problem ATATÜRK'ün Vasiyetinin 1991 Mayıs ayında Banka yönetiminin TTK VE TDK dolayısıyla diğer KURUCU müteşebbislerinde Banka karından alması gereken %10 nema hangi Hukuk ve Adalete göre (sadece parantez içinde göre 250 Tl ile sınırlıdır) maddesi eklenmiştir.Vasiyet dışına çıkan bir banka ve buna yıllarca sessiz kalan bir parti, çiğnenen TÜRK CUMHURİYETİ DEVLETİ KURUCUSUNUN vasiyeti.
    Bütün bu problemlerin çözülmesi, Vasiyetin olması gerektiği gibi, hem bankanın büyük bir holding olma yönünde önüne açacaktır hem de hukusuz uygulama son bulacak hak sahipleride hakkına kavuşacaktır. YTD
    Allah aşkına size kim bunları söylüyor. Hisse yapısında herhangi bir değişiklik yapmadan sanayi ve finansalları bir şirkette birleştircekler. CB bakanlarına neyi çözün dedi ? işbankası holdingleşirse imtiyazlıları imhamı etsinler dedi. Hükümet tarafından kimsenin iskurdan a dan b den haberi bile yok... alice harikalar diyarından çıkın.

Tekrar söylüyorum CB çözün dedi tüm çabalara rağmen çözüme ulaşmadı kapandı o konu

Holdingleşmenin önünde imtiyazlılar engel dediler adamlar formül bulmuşlar ayrı bir şirket üzerinden hisse yapısında en ufak değişiklik olmadam şirketleri yerleştircekler oraya. Ben hatta bu durumun olumsuz tarafınıda düşünüyorum onu hiç anlatmayim... siz düşünün orasını da

Mahkeme ile hiçbir yere varılabileceğini düşünmüyorum adam düğümü sağlam bağlamışlar

2. Adam inanmadığı bir olayın hiçbir tarafı değilken hunharca aksini niye savunur çok ilginç, hiç iyi niyetli görünmüyor

3.  Alıntı Originally Posted by İşinAslı Yazıyı Oku
    25 Ağustos 2023 tarihli, tarihi KAP bildirimindeki TABLO çok şey anlatıyor; sizin ifade ettiklerinizi boşa çıkarıyor sanki...
    O KAP ı çok iyi biliyorum nedir o gizemli tablo merak ettim

4.  Alıntı Originally Posted by marangoz Yazıyı Oku
    Allah aşkına size kim bunları söylüyor. Hisse yapısında herhangi bir değişiklik yapmadan sanayi ve finansalları bir şirkette birleştircekler. CB bakanlarına neyi çözün dedi ? işbankası holdingleşirse imtiyazlıları imhamı etsinler dedi. Hükümet tarafından kimsenin iskurdan a dan b den haberi bile yok... alice harikalar diyarından çıkın.

Tekrar söylüyorum CB çözün dedi tüm çabalara rağmen çözüme ulaşmadı kapandı o konu

Holdingleşmenin önünde imtiyazlılar engel dediler adamlar formül bulmuşlar ayrı bir şirket üzerinden hisse yapısında en ufak değişiklik olmadam şirketleri yerleştircekler oraya. Ben hatta bu durumun olumsuz tarafınıda düşünüyorum onu hiç anlatmayim... siz düşünün orasını da

Mahkeme ile hiçbir yere varılabileceğini düşünmüyorum adam düğümü sağlam bağlamışlar
    Marangoz efendi beynin kütüğe bağlamış. Elinde yoksa milletin hissesinden sana ne❓ Derdi tasası sana mı kaldı? olur ya da olmaz hisse sahiplerinin tercihi. İmha olur ya da olmaz, banka holdingleşir ya da olmaz SANA NE❓Hani derler ya kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş sen de o misalsin. Yıllardır sabırla umutla bekleyen ve bununla yetinmeyip bunun için hukuk mücadelesi verenlere yaptığın saygısızlıtan ve edepsizlikten başka bir şey değil. Hadi var git yoluna...Sonucun hisseye sahip herkesin gönlünce olması dileğiyle saygılarımla...

5.  Alıntı Originally Posted by marangoz Yazıyı Oku
    O KAP ı çok iyi biliyorum nedir o gizemli tablo merak ettim
    Gizem yok, her şey açık ve mevzuata uygun gidiyor. Aşağıdaki tablo doldurulmuş olarak ilan edildiğinde herşey ortaya çıkmış olacak.
    KAP_KısmiBölünme_TABLO.jpg

6.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Birleşme ve bölünme tebliği 17, 18 ve 11. maddeler değişti de haberimiz mi yok.
    Bahsettiğiniz birleşme bölünme tebliğini iyi biliyorum. "Eş değerli haklar tanınacak" ve "hisse yapısında hiçbir değişiklik olmadan" yola devam edilecek. Haklarla ilgili mahkemeye verildi. Mahkemeyle alamadığınız hakları altın tepside mi vereceklerini düşünüyorsunuz. Hiç mantıklı değil.

7. Mevzuatla kanunla maddeyle konuşuluyor cevap hiç mantıklı değil şaka gibi 😀😀😀

8. HİSSEDARLIK YAPISINDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK
    Banka’dan KAP’a yapılan açıklamada, banka sermayesinde ve hissedarlık yapısında değişiklik olmadığı da belirtildi.

Açıklamada, kolaylaştırılmış usulde iştirak yoluyla kısmi bölünme metoduyla gerçekleştirilecek yeni yapılanma nedeniyle banka sermayesinde, finansallarında ve hissedarlık yapısında herhangi bir değişiklik oluşmayacağı ifade edildi.

Sayfa 808/937 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •