Alıntı:
Haziran ayında da ben 75 bin km bakımı yaptırdım, 121 bin TL tuttu.
No comment.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Alıntı:
Haziran ayında da ben 75 bin km bakımı yaptırdım, 121 bin TL tuttu.
No comment.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Evet pesss...İris Cibre 🐦
@iriscibre
Anayasa Mahkemesi MTV iptal başvurusunu reddetti.
Pes...
@erefefik
Dikilitaşlar şeytanın üreme organlarıdır.))))))
@erefefik
Benzin istasyonlari da havlu atıyorlar.EPGİS
@trepgis
Kart Komisyon Oranları Nedeniyle Kapalı İstasyon Görürseniz Şaşırmayın.
Bankalar, emeksiz büyük ortağımız oldular.
Uzun uzadıya yazmaya gerek yok.
Toplam kar marjı brüt % 8,6
Bayiye kalan brüt % 4,3
Ertesi gün Banka POS komisyon oranı : % 3
Bayiye kalan % 1,3
Bu % 1,3 ile tüm işletme giderlerimizi karşılamamız bekleniyor.
Ya Kar marjlarımız artırılacak ya Bankalar POS oranlarını düzeltecek ya da İstasyonumuz kapanacak.
Başka da yol kalmadı.
@erefefik
ZAM Haber
@ZAMajans
·
1 sa
Ege üniversitesi, üç öğün yemek için her bir öğünü 6,5 TL'den 20 Tl'ye yükseltmişti.
Öğrenciler bu duruma itiraz etti. İtiraz sonrası düzenleme yapılacağını açıklayan üniversite bu sefer öğle yemeğini 15 TL, kahvaltıyı 35 TL, akşam yemeğini 35 TL yaptı.
@erefefik
https://twitter.com/hilalnesin/statu...10149251350845
Linkte video var.Hilâl Nesin
@hilalnesin
Yine bir işgalin seyircisiyiz ve ben sadece Ermenice ağıt yakabiliyorum. Çok sayıda Ermeni Dağlık Karabağ'ı terk ediyor. Sadece biz değil dünyanın birçok ülkesi seyrediyor. Psikopat liderlerin iki dudağı arasında yok oluyor hayatlar.
Nigar Ogeday🇹🇷🇦🇿🇹🇲🇰🇬🇰🇿🇺🇿🇵🇰🇭🇺
@ogeday_nigar
Bu arada sahtekar karı o Ermeniler Ora ne zaman geldi ona cevap ver. Ordan çıkanlar 31 sene icinde Lübnan, Suriye, Ermenistan, Rusya, İran'dan getirilen ailelerdi. Bu günde Azerbaycan vatandaşlığı olmadığı için gedir. Sana soruram evine girsem, odalarından bir kaçın işgal edib cocuklarini oldursem, sanada tecavüz Edib göğsünün ucun kesib tesbeh duzeltsem bana susacakmisin. Sizin Ermeniler 31 yıl önce benim topraklarıma böyle girdiniz. Neyin Artistligin yapirsan. Umarım bir gün o ağıt yapdiklarin sanada aynı acını yaşatır. O zamanda bak bakalım böyle artistlik yapacakmisin. Bu çocuğa yapılanlar seninde evlatlarının başına gelsin inşallah
@erefefik
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
Türkiye’deki Bir çok Kürtçü Kürt değildir, Kürt kimliğine gizlenmiş Kripto Ermenidir. Bunlar teoride Kürtçü pratikte ise Ermenicidir. Amaçları Kürdistan’dan ziyade Büyük Ermenistan’ı kurmaktır. Van, Muş, Bitlis, Ağrı ve Kars’ın Ermeni toprakları olduğunu söyleyen bir isim nasıl Kürt ve Kürtçü olabilir. Sevr’deki Büyük Ermenistan kurulsaydı, bugün, Ağrı, Van, Bitlis, Muş, Kars’ta bir tane Kürt kalmazdı.
@erefefik
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
Karabağ’daki Ermeniler Azerbaycan Türkleri gibi katledilmedi, kışta kıyamette yalın ayak başı kabak sürülmedi, yollarda soğuktan açlıktan ölmedi. Kendilerine Azerbaycan vatandaşı olma seçeneği verildi. Kabul edenler kaldı, ayrılmak isteyenler arabalarıyla ayrılıp Ermenistan’a gittiler. Kaldıki ayrılanların önemli kısmı işgalden sonra Karabağ’a gelip yerleşenlerdi. Aydın kisvesine bürünmüş Türk düşmanları şimdi hiç utanmadan Karabağ Ermenileri sürülüyor diyor.
@erefefik
Yer İmleri