ABD İstanbul Başkonsolosluğu vize başvurularında artık en erken tarih Ocak 2025.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu vize başvurularında artık en erken tarih Ocak 2025.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Orası şöyle üstad, şimdi sadece Rusya üzerinden değerlendirmek haksızlık olur ki Rusya da bulunan varlıkların oranı sadece 8% civarı.
O yüzden sadece Rusya fiyatlaması biraz adaletsizlik olur ama piyasa ne yazık haklısın ki oraya bakıyor gibi davranıyor.
Ama asıl elinde bulunan ABD tahvilleri ve diğer kağıtlarda şu an eksi yazıyor. Euro bilanço tutuyor ve paritede ayrıca vuruyor.
Velhasılı Enka için rüzgar önden esiyor.
Ama bu devran böyle gitmez.
Bir bakarsın Sinop’ta nükleer yapılır Koreliler’le ki bunların partneri veya başka türlü haberler gelir.
Veya kötüsü görüldü diye düşünülüp pozisyon alınır.
Ben önceki gün ve dün yüklü miktarda tekrar aldım.
Bakalım, kısmet.
Millet her ortamda ben bildim sen bildin diyerek her hafta birbirimizi yiyerek rüştünü ispat etmek gayretinde.
Sırf bundan uzak durabilsek kazançlı çıkacağımız bariz görünmekte.
bir söz okudum çok ta hoşuma gidiyor .
Adam düşüşüyle değil, duruşuyla vuruyor.
Ve ne kadar çok durursa, o kadar çok maldan düşürüyor.
Bir gün tüp bir gün kuş mühendisler
tutuyor endeksi ...
Yeni parti geliyor! Yavuz Ağıralioğlu kolları sıvadı, canlı yayında açıkladı: 'Tayyip Bey'i çok iyi izliyorum'
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
ENKAI grafiğine bakınca bence birileri hacim yapıp BIST30 a sokmuş, sonra piyasaya yedirmişler.
Dövizde hareketlenme olunca daha iyi olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
*Anayasa Mahkemesi, ek MTV'nin iptali istemiyle yapılan başvuruyu oybirliğiyle reddetti-Bloomberg HT
Alıcı NBD Denizyatırım deniyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri