Originally Posted by Arif Turgay İnveo yatırım..64.5...A1 Kapital 42 bunlarda kağıt[emoji779] CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. İnveo (2023/6) FD/FAVÖK 227... NET BORÇ/FAVÖK 8.75... vs vs vs.. A1 zaten yeni arz, zayıf bir tahta.. Ben 2 sini de almam.. İsterse uzaya gitsin...
Emre kardeş alıp eve goturmeyeceksin bunlarıda kar edip devredeceksin...Mantığında haklısın ama kurumsal dediğimiz firmalarda suyunu çıkarıyor. Originally Posted by emregunes İnveo (2023/6) FD/FAVÖK 227... NET BORÇ/FAVÖK 8.75... vs vs vs.. A1 zaten yeni arz, zayıf bir tahta.. Ben 2 sini de almam.. İsterse uzaya gitsin... CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Arif Turgay Emre kardeş alıp eve goturmeyeceksin bunlarıda kar edip devredeceksin...Mantığında haklısın ama kurumsal dediğimiz firmalarda suyunu çıkarıyor. CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Arif abim günaydın bugün nasıl keyifler hafif yeşil açtı bizimki.
Originally Posted by isoleyte Arif abim günaydın bugün nasıl keyifler hafif yeşil açtı bizimki. Arif abinin keyif bugün gıcır Maşallah diyelim, nazar değmesin..
Originally Posted by emregunes Arif abinin keyif bugün gıcır Maşallah diyelim, nazar değmesin.. Arif Abimin derdi derdim, neşesi neşemdir bu saatten sonra. Saatlikte düşeni kırıyor işmen, endeks de yol alırsa güzel kapanır hafta.
Originally Posted by Arif Turgay Emre kardeş alıp eve goturmeyeceksin bunlarıda kar edip devredeceksin...Mantığında haklısın ama kurumsal dediğimiz firmalarda suyunu çıkarıyor. CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Doğrudur, ben kar al devret işinden çok anlamadığım için bana öyle geldi belki de İsmen bugün fena başlamadı. Bakalım akşam nerede olacak. Slmlar...
Forum Rules
Yer İmleri