Sayfa 418/1001 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bir arkadaş rica etmiş, aslında paylaşmıştım dönemsel ama, insanlar irrite olmasın diye tekrara düşmeyeyim dedim, derleme yapayım, ne düşündük, nasıl düşündük, nasıl gelişti, sıralı halde;

Hikaye şuradan başladı, bu yapı biraz kısa kalmış gibiydi,

Bir şekilde 1-2 deyip geri çekilmeli tekrar atağa kalkmalı dedim;

Araları atlıyorum, tepeyi ve ilk düşüş yapısını tanımladım;

Bir X veya B dalgası gelişti, zirveyi fiyat zirvesi kabul edersek düşüş A oluyor zigzag çiziyoruz;

Şu anda da, ya aynen böyle, ya da son gelişmelerle o X veya B dalgası üçgen oldu, farkı X üçgense sonrası bir daha zigzag lazım şu an A yaptı, yok B ise buralarda bile bitmiş olabilir.

Ama takviye ediyoruz diğer enstrümanlardan, EURUSD hala bitmedi gibi, US10Y hala son bir atak yapacak gibi, yani ilk bakış açısı hala geçerli gibi. YTD

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Geceye bir tatlı bırakalım

4. ABD de Apple Store yağmalandı.

5. Seçimden sonra bir şeylerde yine patlama olur. Memura işçiye emekliye maaş vermese de aynı sorun devam eder çünkü sorun bunlar değil. Kazançtan çok kazanandan vergi alamıyoruz. Hatta şirket sahipleri yedi ceddine şirket üzerine ev araba alsa bunu vergiden düşüyor saltanatını yaşayarak vergi ödemeden bunu vergiden düşerek yaşıyor. Ayda 20 milyon harcayan Dilan Polat 15 bin vergi vermiş. Herkesin gözünün içine bakarak lüks içinde yaşayan biri vergi vermiyor ve bu kimsenin dikkatini çekmiyor. Daha rant var dokunulmuyor beşli çete ve benzerleri zaten vergiden muaf. Bu saltanat da çok yakın zamanda patlama ile neticelenir.

6. Hudutlar kevgir?

İstanbulda uyuşturucu operasyonu! 738 kilo metamfetamin ele geçti.

https://haberglobal.com.tr/gundem/is...e-gecti-283552

7. Bizim yeğen görmüş sigaranın içine koyup içiyorlar üstelik mesai saatinde fabrika da nasıl ne bilmiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Asıl Küba tüm dünya görsün diye bu halde bırakılıyor yıllardır. Hoş gerçi ambargolar kaldırılacak falan deniliyor hala da. Aramızda başka gidenler de olduysa, fakirlikten nefes alamayacak durumdalar, sağlık sistemi şöyle iyi falan hikaye... Tamam bilimsel olarak iyi olmak ayrı da... Bilmem kaç yıl önce hiybe edilen tıbbi cihazlar, halk hasta olmamak üzerine yaşamaya çalışıyor, ağrı kesici bile bulamıyorlar zaman zaman... Her ay devlet tarafından ailebaşı dağıtılan zorunlu ihtiyaç ve temel gıdaları alıyorlar. Mahalle mahalle dağıtılıyor, o da devlet tarafından bir şekilde (ülke içi üretim ve bazı ülkelerle takas yoluyla) temin edilebildiyse. Meksikadan Kübaya geçeceksen çoğu zaman bavullarına ertesi gün kavuşuyorsun, çünkü yolcu uçaklarıyla fayansına, çimentosuna kadar yüklüyorlar, bizzat gördüm. Bunu ambargocular görmüyor mu, görüyor ama o sefaleti tüm dünyanın görmesi için o halde bırakılıyor. Tütün üreticileri, çiftçiler falan artık devlete, ürettiklerinin çok azını veriyor, hatta ekmiyor çoğu zaman. Sokakta gördüğüne diş macunu, şampuan hatta çorap ver sevinçten bayılıyorlar. Evlerin çoğu yıkıldı yıkılacak, insanlar evlerinde durmak istemedikleri için sürekli ev dışında oturuyorlar, yoksa meşhur pozları vermek için değil... Turizm geldikçe para görüyorlar, vatandaşların da harcama kartı oluyor, ama en son bildiğim kadarıyla euro yükleyebiliyorlardı,değiştiyse bilmiyorum, vatandaşa bir yerlerden euro bul koy hesabı.Aşırı derecede fuhuş var, erkekler rahatlıkla çat pat ingilizceyle afedersiniz annelerini, kızlarını, kardeşlerini sana pazarlamaya çalışıyorlar. Gençler paraya ulaşıp uçak, bileti almaya çalışıyorlar, ülke dışına çıkış yasak değil ama parasızlıktan zaten çıkamıyor normal halk. Ülkede ellerine silah ulaşsın gör bak o küba halkı sistemi nasıl yıkmaya atlayacak hevesle. Şu an Amerika tehdit olarak gördüğü için değil, sadece kapalı bir insanat bahçesi niyetine, dünya görsün diye süründürtüyor orayı.
    Kubanin dibinde yasiyorum eger amerikan ambargosu olmasa Kuba asla ac kalmazdi. Sistem bozuk degil ambargo var

Sayfa 418/1001 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •