Sayfa 987/1001 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop LIV

Anladım, duvarlara fısıldayan adam sağolasın.

İngilizler garip millet.Savaşırken sorun yok ama iş satranca gelince ...olurda şah mat yapmak için 1 den fazla seçeneğiniz var ise rakibi incitmemek adına az kanlı olan tercih ediliyor(muş).
    Ne kadar doğru bilemiyorum.

not: Geçen" boğmaca matı" ile ilgili bir video izlerken duydum ilginç geldi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kontrolmatik yöneticisini bir kaç kez TV'de vs izledim. Yatırımları güzel ama özkaynak yok, birileri de hisseyi ucuzdan alıp sonra şişirdi. Ortağı nasıl bir bilmiyorum bunlar 2 ortakmış ama sakallı olan akıllı birine benziyor. Bana pahalı ben kelepirciyim.

Büyük eski şirketler ucuz, büyük oyuncular o kadar para bağlayacağıma 10 tane ufak hissede oynarım diyor bence.
    Bu tarz şirketler ilk dönemilerinde alınır. İyi de para kazanılır. Şu an pahalı..
    Kontrol matik in ben tüm raporlarını okudum. Güzel yatırım ve işleri var ama bence hissede bedelli garanti..Fiyatı da pahalı..
    Ama aynanın diğer tarafında hisse 1 haftadır tarihi dolar tepesini kırmaya çalışıyor. Bu arada flama yapıyor.. Kırarsa sert gidecek bence...

İleride bilançolar iyi gelirse ancak o zaman bakmak lazım...

4. Büyük iş adamları bankalarını yüksek paralara sattılar, o paralar nerede belli değil.

Şirketler aynı olsa da çoğunun fiili dolaşımı artmış, o paralar nerede onlar da belli değil.

Seçimlerden sonra hepsine paranı getir denecek bence.

https://www.youtube.com/watch?v=uUq7QDEJ09k
    Putin fabrikatörleri hizaya çekince
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Emre Güneş abi hangi hisseler var sende, viop yapıyor musun bir de?

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İngilizler garip millet.Savaşırken sorun yok ama iş satranca gelince ...olurda şah mat yapmak için 1 den fazla seçeneğiniz var ise rakibi incitmemek adına az kanlı olan tercih ediliyor(muş).
    Ne kadar doğru bilemiyorum.

not: Geçen" boğmaca matı" ile ilgili bir video izlerken duydum ilginç geldi.
    Anlamadım Yavuz abi

7. Betkimi kaldırmak için çok para lazım, zamanında okullu girmiş gücü yetmemiş deniliyor geri vermiş bi kısmını bi kısmıda kucakta kalmış olmalı, satmaya kalksa ücbeş taban çeker heralde
    Kim demişti hatırlamıyorum ama bistte giriş olur çıkış olmaz deye
    Bikaç büyük oyuncu anlaşırsa belki bişiiler olur ama azeriler yedirir mi bilemedim şimdi.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Vallahi benim içimden de aynı şey geçti, siz benden çok yaşayacaksınız.
    kontrol yabancıda değil.
    ireiz ne derse o.
    bundan dolayı yabancı paket halinde hisse alıyor şirketlerden.
    baharda mal dağıtımı başlar. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 987/1001 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •