Sayfa 17/1012 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Viop LV

Diyor ki bana kaldıysa Emekliler nanayı yedi..zam filan kurtarmaz sizi.
    İkinci bir emeklilikle hayatta kalırsınız.
    Durumlar sakat
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İkinci bir emeklilik sistemi ne onu anlamadım...

Gerçi yazıyı genel olarak anladım ama mantıklı geldi mi o da ayrı
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun yeni başlık, bugün 8400 üzeri kapanış bekliyorum. Ytd..
    Kasım ortası gibi 9000 ler görülür. Ytd

Açık nohut abi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

piyasa yükseldikçe bazı kağıtların yeni tabirle fanları artıyor. yeni tarikatlar oluşuyor. kağıtlara bakıyorum. en iyileri bile eh işte.

halka arzlara zaten laf yok. targaryen ejderhaları gibi uçuyorlar kasıp kavuruyorlar.

bu arada şişe ve sahol çok az konuşuluyor. bu kadar az dikkat çekmeleri çok ilginç. çok az kişi bahsediyor. bahsedenler de pek inanmıyor gibi.

ben de suç ve cezadaki raskolnikov gibi sabah akşam bunları düşünüyorum. niye böyle?

neyse bakacağız.
    bazen fazla uzağa gitmemek lazım. piyasada bir "fiyat" var, bir de "eder" var.

sanırım epey bir kişi burada bir çelişki olduğunun farkındadır. bugün fiyatlar böyle ama yarın ederler 5x olsa kim pahalı diyebilir?

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Açık nohut abi

SNE-LX1 cihazımdan
    [URL=http://r.tapatalkKAP: CWENE [ ] CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Yeni İş İlişkisi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1198778 .com/byo?rid=76919]

Şirketimiz ile müşterimiz Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, GES projesi yapımı amacıyla geliştirdiğimiz Kars İlinde yer alan bir arazi üzerine 32.000 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 30.939.077,75 USD (OtuzmilyondokuzyüzotuzdokuzbinyetmişyediAmerikanD olarıYetmişbeşcent) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 833.189.363,80 TL'dir.)tutarında güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme bedelinin 3.093.907,77 USD (ÜçmilyondoksanüçbindokuzyüzyediAmerikanDolarıyetm işyedicent) tutarındaki kısmının avans ödemesi gerçekleştirilmiştir. Mutabakat gereğince, Sözleşme bedelinin 7.734.769,44 USD (YedimilyonyediyüzotuzdörtbinyediyüzaltmışdokuzAme rikanDolarıkırkdörtcent) tutarındaki kısmının ödemesi de 15 gün içerisinde gerçekleşecektir. Söz konusu projenin, 2024 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Taraflar arasında imzalanan Sözleşmeye ilişkin olarak, "bağlantı anlaşmasına çağrı mektubu" başvurusu olumlu sonuçlanıncaya kadar, Şirketimizin ve yatırımcılarımızın meşru çıkarlarının korunması amacıyla, SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ıncı maddesi kapsamında Şirketimiz yönetim kurulunun aldığı karar ile içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir. Akabinde "bağlantı anlaşmasına çağrı mektubu" başvurusunun olumlu sonuçlanması ve erteleme sebeplerinin ortadan kalkması üzerine ilgili mevzuat hükümleri kapsamında işbu açıklama yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    __________________________________________________ ______
    Altın yerine bunu alırdım.. tek kalem işte KDV hariç 31 milyon USD ciddi para..
    Hiç incelemedim ama bu habere 1 tavan olabilir.(bence)

YTD
    Son düzenleme : nohut; 02-10-2023 saat: 18:49.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Şirketimiz enerji maliyetlerinin yüksekliği, sürdürülebilirlik hedefleri çerçevesinde, karbon ayak izini azaltmak ve sürdürülebilir çevrenin korunmasına katkıda bulunmak amacıyla yenilenebilir enerji yatırımı yapılması kapsamında, 17/08/2023 tarih ve 2023/29 nolu Yönetim Kurulu kararıyla, Şirketimizin Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.ye yaptığı çağrı mektubu başvurusunun olumlu veya olumsuz sonuçlanacağının belirsizliği, arazinin satın alınması ve EPC sözleşmesinin çağrı mektubunun sonucuna bağlı olması, idari ve ekonomik risklerin Şirket'imiz dışındaki faktörlere bağlı olması, yapılacak bir duyurunun kamuyu yanıltma riski taşıması nedenleriyle, gerekli gizlilik önlemleri alınmak suretiyle SPK II-15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "İçsel Bilgilerin kamuya açıklanmasının ertelenmesi" başlıklı 6. maddesi uyarınca bilgilerin ertelenmesi kararı alınmıştı.

Bu kapsamda 17/08/2023 tarih ve 2023/29 nolu Yönetim Kurulu kararıyla Kars ilinde iki farklı santralde toplam 32 MWe kapasiteli arazi güneş enerjisi santrali kurulumu için Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye başvuru yapılmış, yaptığımız başvurunun teknik değerlendirmeleri olumlu sonuçlanmış ve bağlantıya çağrı mektubu ilgili dağıtım şirketi tarafından Şirketimize gönderilmiştir.

Yapılacak yatırım Kars ilinde yer alan bir arazi üzerine kurulacak olup, 32 MWe kapasitesinde olacaktır. Arazi Güneş Enerjisi Santrali (GES) için Şirketimiz ile CW Enerji Mühendislik Ticaret A.Ş. arasında, arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 30.939.077,75 USD (OtuzmilyondokuzyüzotuzdokuzbinyetmişyediAmerikanD olarıYetmişbeşCent) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 833.189.363,80 TL'dir.) tutarında sözleşme imzalanmış ve 3.093.907,77 USD (ÜçmilyondoksanüçbindokuzyüzyediAmerikanDolarıYetm işyedicent) tutarında avans ödemesi gerçekleştirilmiştir. Sözleşme gereğince 7.734.769,44 USD (YedimilyonyediyüzotuzdörtbinyediyüzaltmışdokuzAme rikanDolarıKırkdörtCent) tutarındaki kısmının ödemesi ise 15 gün içinde gerçekleşecektir.

Proje ile ilgili teknik çalışmaların tamamlanmasına müteakiben "Yatırım Teşvik Belgesi" ne müracaat edilecektir.

Mevcut çatı üstü GES tesisimiz ve yapılacak arazi GES yatırımının tamamlanması ile birlikte Şirketimizin mevcut elektrik tüketiminin yaklaşık % 50'sinden fazlasını karşılanacağı öngörülmektedir. Proje tahmini olarak 2024 yılı dördüncü çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

CW enerji halka açık şirket mi?

YTD
    mesajlarım geride kalsın diye nal gibi kap mesajı kopyalamışsın. google da yok mu sorduğun şey?

7. Petkimciler, haber geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    mesajlarım geride kalsın diye nal gibi kap mesajı kopyalamışsın. google da yok mu sorduğun şey?
    ???????????

Sayfa 17/1012 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •