Diyor ki bana kaldýysa Emekliler nanayý yedi..zam filan kurtarmaz sizi.
Ýkinci bir emeklilikle hayatta kalýrsýnýz.
Durumlar sakat
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyor ki bana kaldýysa Emekliler nanayý yedi..zam filan kurtarmaz sizi.
Ýkinci bir emeklilikle hayatta kalýrsýnýz.
Durumlar sakat
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Açýk nohut abi
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
bazen fazla uzaða gitmemek lazým. piyasada bir "fiyat" var, bir de "eder" var.piyasa yükseldikçe bazý kaðýtlarýn yeni tabirle fanlarý artýyor. yeni tarikatlar oluþuyor. kaðýtlara bakýyorum. en iyileri bile eh iþte.
halka arzlara zaten laf yok. targaryen ejderhalarý gibi uçuyorlar kasýp kavuruyorlar.
bu arada þiþe ve sahol çok az konuþuluyor. bu kadar az dikkat çekmeleri çok ilginç. çok az kiþi bahsediyor. bahsedenler de pek inanmýyor gibi.
ben de suç ve cezadaki raskolnikov gibi sabah akþam bunlarý düþünüyorum. niye böyle?
neyse bakacaðýz.
sanýrým epey bir kiþi burada bir çeliþki olduðunun farkýndadýr. bugün fiyatlar böyle ama yarýn ederler 5x olsa kim pahalý diyebilir?
[URL=http://r.tapatalkKAP: CWENE [ ] CW ENERJÝ MÜHENDÝSLÝK TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ. Yeni Ýþ Ýliþkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1198778 .com/byo?rid=76919]
Þirketimiz ile müþterimiz Çemtaþ Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Þ. arasýnda, GES projesi yapýmý amacýyla geliþtirdiðimiz Kars Ýlinde yer alan bir arazi üzerine 32.000 kWe kapasiteli güneþ enerjisi santrali kurulumu konusunda arazi bedeli dahil olmak üzere KDV Hariç 30.939.077,75 USD (OtuzmilyondokuzyüzotuzdokuzbinyetmiþyediAmerikanD olarýYetmiþbeþcent) (Sözleþme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alýþ TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 833.189.363,80 TL'dir.)tutarýnda güneþ enerjisi santrali kurulumu sözleþmesi imzalanmýþtýr. Sözleþme bedelinin 3.093.907,77 USD (ÜçmilyondoksanüçbindokuzyüzyediAmerikanDolarýyetm iþyedicent) tutarýndaki kýsmýnýn avans ödemesi gerçekleþtirilmiþtir. Mutabakat gereðince, Sözleþme bedelinin 7.734.769,44 USD (YedimilyonyediyüzotuzdörtbinyediyüzaltmýþdokuzAme rikanDolarýkýrkdörtcent) tutarýndaki kýsmýnýn ödemesi de 15 gün içerisinde gerçekleþecektir. Söz konusu projenin, 2024 yýlýnýn son çeyreðinde tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Taraflar arasýnda imzalanan Sözleþmeye iliþkin olarak, "baðlantý anlaþmasýna çaðrý mektubu" baþvurusu olumlu sonuçlanýncaya kadar, Þirketimizin ve yatýrýmcýlarýmýzýn meþru çýkarlarýnýn korunmasý amacýyla, SPK'nýn II-15.1 Özel Durumlar Tebliði'nin 6'ýncý maddesi kapsamýnda Þirketimiz yönetim kurulunun aldýðý karar ile içsel bilginin açýklanmasýnýn ertelenmesine karar verilmiþtir. Akabinde "baðlantý anlaþmasýna çaðrý mektubu" baþvurusunun olumlu sonuçlanmasý ve erteleme sebeplerinin ortadan kalkmasý üzerine ilgili mevzuat hükümleri kapsamýnda iþbu açýklama yapýlmýþtýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
__________________________________________________ ______
Altýn yerine bunu alýrdým.. tek kalem iþte KDV hariç 31 milyon USD ciddi para..
Hiç incelemedim ama bu habere 1 tavan olabilir.(bence)
YTD
Son düzenleme : nohut; 02-10-2023 saat: 18:49.
Petkimciler, haber geldi.
Yer Ýmleri