Sayfa 65/1012 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LV

1. Herif rakamları ayarlamaya çalışıyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    zined ustanın yazdıklarina ilave grafiksel hosuma gidenler tav sahol sise falan var.. yan tahta var... sahidabinin yazdığı doholu de begendim..hisse beğenme seçmede sıkıntı yokta endeks grafiğini beğenemiyorum bir türlü ) .. beğensem bugün banka alırdım almadım/alamadım... sattığım yerlerin % 2 - 3 aşağısına geldiler ...

hayırlısı kısmet sağlık olsun.ytd...
    Bugün şişeyi sortladim. Hele bi sor niye
    Kac defa kirilim geldi diye daldiysam elimde patladı. Hep feyk atıyor. Baktim bugün yine 57 ustunde kirilim gelmiş. Vurdum kafasına şortu yin mi yimen mi stayla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bak KOÇHOL-SAHOL dediniz...Ben de oranlayasım geldi..ve son yıllara özgü sinüsü yakaladık...

Bunlar hep ayrıntı .Olay 10x gidecek hisseyi yakalamaktır.

Dolarda o arada biraz geri çekilse eder 12 x...

4. short ney Alper aman abi şeytan işi... birde hissede uvvv..)
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bugün şişeyi sortladim. Hele bi sor niye
    Kac defa kirilim geldi diye daldiysam elimde patladı. Hep feyk atıyor. Baktim bugün yine 57 ustunde kirilim gelmiş. Vurdum kafasına şortu yin mi yimen mi stayla.
    Amiralle ilgili fikrin ne Alper hocam?
    Yakımda yanına gelip bir süre parkedesim var.
    Bir dümdüz düşünülesi hisse de bu gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    En son 1 sene önce yazmıştım. Almanya’da başarılı bir tedavinin ardından hayata devam. Kıymetli dostlar, en önemli şey sağlık ardından diğer şeyler geliyor. Piyasada pozum yok. Alışkanlıktan göz ucuyla bakıyorum. Ben bıraktığımdan beri endeks uçmuş gitmiş. Bu yavru bir yerden düzeltme yer ama nereden yer bilmiyorum. Kâğıt bazlı yükselenler elbette olur. Ama bu endeks bence buralardan bir aşağı doğru gelir, sonra 14-15 bine doğru soluksuz gider.
    Ben 9 bin civarı tahmin ediyorum. Hastalık esnasında tüm geçmiş olsun dileyenlere tekrar teşekkür ederim. Şu düzeltme olsun giriş yapıp uzun süreli long oynamayı düşünüyorum. Şimdilik izlemeye devam.

Hoş geldin
    Geçmiş olsun.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    short ney Alper aman abi şeytan işi... birde hissede uvvv..)
    Hızlı ve acısız bir ölüm olsun dedim

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Amiralle ilgili fikrin ne Alper hocam?
    Yakımda yanına gelip bir süre parkedesim var.
    Bir dümdüz düşünülesi hisse de bu gibi.
    Abi sizin yanınızda benim fikrim olsa ne olur olmasa ne olur. Ama madem teveccüh edip sordun söyle diyeyim. Portfoyde banka olacaksa neden başka bir banka olsun ki. Çok bankacı tanıyorum. Bu bankanın yöneticileri ve calisanlari diğerlerine göre (yakın ölçekteki) cok daha kalifiye. Sermaye yapısı, yaptıkları işler zaten ortada. Holdinglesme hikayesi başlı başına bir mevzu. Birleşme nasıl olacak, spk izin verecek mi, hangi şartlarda izin verecek gibi tereddütleri ikinci plana atarsak orta uzun vadede başka hiçbir bankaya bakmam.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bak KOÇHOL-SAHOL dediniz...Ben de oranlayasım geldi..ve son yıllara özgü sinüsü yakaladık...

Bunlar hep ayrıntı .Olay 10x gidecek hisseyi yakalamaktır.

Dolarda o arada biraz geri çekilse eder 12 x...

Grafik KCHOL / SAHOL mu
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Sayfa 65/1012 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •