Sayfa 73/1012 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop LV

1. Bence herif vatandaşın sevdiği ve yabancının aldıklarını satıp, kendi kafasındakileri alıyor, az para ile endeksi bir şekilde ayarlıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan:
    "Türkiye'ye yatırım ilgisi arttı. Yurt dışından milyarlarca dolarlık yatırım teklifleri var. Rezervlerimize doğrudan giriş yapabilecek milyarlarca dolarlık teklif mektubu benim masamda duruyor."
    AALLAH ALLAAHHHHHHHHHHHHHH...
    Araplardan 60 milyar dünya bankasından 35 şakkadak şimdi bu.
    Daha ABD avrupa londra gezilerinin sonuçları açıklanmadı..
    Ayhh çok heyecanlandım şimdi yaww.... ayy ne olacak ki dolar 10tl ye düşer miki.

Bu hanımefendiyide 2 günde kendilerine benzetmişler.

Bütün bunların hepsi enflasyon 40 faizler 8.5 iken ..enflasyon 70 faizler 30 olduğu için.
    Allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...açılın battalgaziii..

Neyyy ahahahahahaha

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence herif vatandaşın sevdiği ve yabancının aldıklarını satıp, kendi kafasındakileri alıyor, az para ile endeksi bir şekilde ayarlıyor.
    Yabancı olmayınca kendisinden başka ana satıcı zaten yok. O yüzden çok paraya yada sürekli para girişine ihtiyacı yok...Karşılıklı işlemler ile bile yükseltir..
    Ky zaten satmıyor... Stop bilmiyor. Pala da bunu biliyor..
    Sürekli para kazandığı yeri neden terk etsin...

Ne zaman fişi çeker...O zaman büyük tufan geldi der elimi bile borsaya bir süre sürmem.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    "Türkiye'ye yatırım ilgisi arttı. Yurt dışından milyarlarca dolarlık yatırım teklifleri var. Rezervlerimize doğrudan giriş yapabilecek milyarlarca dolarlık teklif mektubu benim masamda duruyor."
    Merkez bankası da başkanıda siyasetçiler gibi konuşmaya başlamış bence bu muhabbetlere girmesin hele böyle dünyada ekonomik sorun varken.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Merkez bankası da başkanıda siyasetçiler gibi konuşmaya başlamış bence bu muhabbetlere girmesin hele böyle bir dünyada ekonomik sorun varken.
    Arap parası vardır onun masada...Başka da bir şey olmaz zaten..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    ................................
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Kadın ilerisinin Tansu Çiller'i olarak hazırlanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Açığa satış hala yasak mı?

Bir ara yasak epey sürdü.Sonra mscı den haber geldi:KALDIRMAZSANIZ SİZİ BU ENDEKSTEN ÇIKARIRIZ, diye..

Hemen açığa satış yasağı kalktı.

Sayfa 73/1012 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •