Sayfa 116/372 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 921 - 928 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. kum saati atatp nin lehine işliyor..hem çok iyi bilançoları , hem Çin gibi 2 milyara sahip bir pazarda palazlanması hem de green x beklentisi...hepsi birlikte güzel bir sinerji yaratacak..biz keyifle izlemeye devam edeceğiz...

amerikada benzer teknoloji şirketlerinin piyasa değeri xx milyar dolardır deniliyor...biz gariban yatırımcılarız bize 1 milyar dolarlık piyasa değeri (270 tl ) yeter artar bile... biraz kanaatkar olmak lazım değil mi arkadaşlar

bu mümkün mü ?? borsamızda hisseler nerelere gidebiliyor...bence borsamızda bu beklentiler ile bu finansallar ile herşey mümkün...değerini iyi bilecek bir tahta yapıcı bu hisseyi 200-300 aralığından da rahat pazarlayabilir...bence miatk gibi alıcısı da çıkar...çünkü hikayesi gerçekten de çok güzel...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aylardır aldığım yenilenebilir enerji hisselerinin forumlarında artık enerjisini yenilenebilir enerjiden elde etmeyen şirketlerin ihracat yapamayacağını söylüyorduk...kimsecikler bu konuyu pek önemsemiyordu...ta ki 1 ekimde öncelikle demir çelik, alimünyum ,çimento ve gübre sektörlerine gümrüklerde uygulanmaya başlanan karbon vergisi haberi gelinceye kadar...artık yumurta kapıya dayandı şirketler de işin ciddiyetini öğrendiler...geçen gün cemtaş ges yatırımı kararı aldı ..birçok şirket de sıraya girdi...artık yenilenebilir enerji ve karbon vergisi ekonomi gündemimizin tam da odağına girdi..

bundan sonra da bu konuda geç kalmış şirketler ihracatlarını sürdürebilmek için için sertifikaya sahip olan üreticilerden bu sertifikayı atatp nin platformundan satın alacak..tabi zamandan kazandığı için biraz da pahalıya alacak..elinde arz fazlası olan üretici şirketler de gelip bu sertifikalarını green x platformunda satacaklar...

ortada muazzam bir alış veriş olacak...atatp de bu hizmetinin karşılığı olarak belli bir ücret alacak...ülkede tekel olacak...bu uygulamayı türkiye dışında 5 ülkede de kuracak...
    portfoyde ne var dostum ?

GESAN
    KONTR
    YEOTK
    SMARTG
    CWENE
    SAYAS : sana al dedigimde 80lerdeydi simdi 135 (3-4 hafta once )

hepside guzel karlarda ama smartg haric , mih gibi duruyor , aslinda potansiyeli en cok olanda

ama bana oyle geliyor ki bu isin krali GESAN gibi duruyor.

ASTOR nedense bana cok itici geliyor , bir turlu isinamadim
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

3.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    portfoyde ne var dostum ?

GESAN
    KONTR
    YEOTK
    SMARTG
    CWENE
    SAYAS : sana al dedigimde 80lerdeydi simdi 135 (3-4 hafta once )

hepside guzel karlarda ama smartg haric , mih gibi duruyor , aslinda potansiyeli en cok olanda

ama bana oyle geliyor ki bu isin krali GESAN gibi duruyor.

ASTOR nedense bana cok itici geliyor , bir turlu isinamadim
    benim pörföy brlsm ,kocaer,atatp ve çok az miktarda da yeotk var dostum..biz de buralarda nasibimizi bekliyoruz...sabır sabır sabır...kısmet kısmet kısmet...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. borsa durgunlaşmış iken benim yakın zamanda sattığım vbtyz ve atatp 5. viteste gitmeye devam ediyorlar...şu anda gözüm bu ikisinin üzerinde... geçmişte meth ettiğim vbtyz de demek ki söylediğimiz gibi varmış... ama açıkçası bu gün hangisi elinizde olsun isterdiniz diye sorsaydınız ben atatp diyecektim...çünkü atatp beklentileri çok daha güçlüdür...

5. ben her zaman altı temel olarak boş olan hisseleri almam diyordum..şu anda geçmişte aldığım hisselere baktığımda hemen hemen hepsinin de güzel yerlere gittiğini görüyorum..tabi bu gidenlerden bir kısmında iyi kazandım kimilerinde de kısmetim kadar az kazanabildim...benim için sevindirici olan bana güvenip da almış olan ky dostlarımın zarar etmemiş olmasıdır...en çok da buna seviniyorum...

son bir iki yılda geriye doğru atatp ,kocaer, brlsm ,cwene,europower, gesan, jants,konka, egeen, doas ,trakt, karel,kront,durdo,gedza (gedza da çıktı ama biraz vasat kaldı) ereğli (ereğli çok az başarılı olduğum ve belki de başarısız olduğum nadir hisselerden biridir) çok daha gerilerde olanlardan da goodyear ,trabzon spor aklımda kalanlardandır...

6. GreenX loading..

7. Büyük iş ama piyasa anlamıyor,geliyorlar daha da geleceklet..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben her zaman altı temel olarak boş olan hisseleri almam diyordum..şu anda geçmişte aldığım hisselere baktığımda hemen hemen hepsinin de güzel yerlere gittiğini görüyorum..tabi bu gidenlerden bir kısmında iyi kazandım kimilerinde de kısmetim kadar az kazanabildim...benim için sevindirici olan bana güvenip da almış olan ky dostlarımın zarar etmemiş olmasıdır...en çok da buna seviniyorum...

son bir iki yılda geriye doğru atatp ,kocaer, brlsm ,cwene,europower, gesan, jants,konka, egeen, doas ,trakt, karel,kront,durdo,gedza (gedza da çıktı ama biraz vasat kaldı) ereğli (ereğli çok az başarılı olduğum ve belki de başarısız olduğum nadir hisselerden biridir) çok daha gerilerde olanlardan da goodyear ,trabzon spor aklımda kalanlardandır...
    sizin hisselerde sabreden kazanıyor endeksde aksilik olmassa bu da artık işin piri olduğunuzu kanıtlıyor ytf.

Sayfa 116/372 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •