Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    TEB marifetli günlükte 42 gayet iyi oran bence.. Sabah beni de MT aradı.
    Teb marifetli de sabitmi hoşgeldin oranı bankalar günlük hesaplar için önce 'yüksek oran' veriyorlar yeterli mevduat toplayınca bir kaç puan indiriyorlar.Eğer oran sabitse düz mevduatta ısrar edenler için günlük oran olarak fena sayılmaz.Günlük hesapta en yüksek veren banka teb marifetli bu durumda.

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Gunluk 42 geldiyse yakinda 50 yi bulur 32 gunlukler
    Hocam çok ketum davranıyor bankalar kkm'den düz mevduata dönüşler içinde %55-60 oranlar paylaşıldı geçen haftalarda ama çoğu arkadaşta öyle oranlar alamadıklarını söyledi.Bilmiyorum 55-60 oran alıp kısa vadeli bağlayan oldumu bende merak ediyorum.

Bu arada belki forumda bilmeyen arkadaşlarımız vardır düz mevduat yaparken mutlaka yıl sonuna mümkünse Aralık ayının 3.haftasına denk getirin yıl sonu bilanço kapamaları nedeniyle daha yüksek oranlar veriyor bankalar.Ocak ayında ise mevduat faizlerinde bir miktar düşüşler oluyor.Eğer gelenek bozulmazsa.

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Düz TL mevduat ile ilgilenen arkadaşlara soruyorum, şu ara nasıl bir strateji uyguluyorsunuz? Bulmuşken en yüksek oranlardan (mesela 43 ve üstü) aylık, 45 gün veya üstü bağlamak mı, oranlar yükselmeye devam eder diye devamlı günlükte (mesela Nkolay bonoda) beklemek mi?
    - Odea KKM dönüşe 50 verdi 3 aylık kabul etmedim parayı çektim restinize rest dedim 60 vermiyorsanız

Yılbaşına kadar dolar tl başa baş noktası 30,50 oluyordu 50 oranın

- ING 30 orandan yine yılbaşına kadar KKM yeniledim

Yılbaşına kadar dolar tl başa baş noktası 29,50

Dolar yılbaşına kadar 30,50 yi geçecek mi geçmeyecek mi diye ekran başında tırnak yiyip yeni bir kur şoku daha yaşayacağıma daha düşük getiriye eyvallah dedim

Kendi görüşüme göre bu halk her şeyi çabuk unuttuğu için doları salarlarsa yılbaşına kadar salarlar daha sonrada yeni yıldan sonra seçime kadar daha sıkı tutarlar görüşünü benimsedim

+ olarak son yapılan faiz artışından sonra bence bunların faiz artış döngüsü bitti dedim

Reyizde 30 iyi düz hesap 30 da kalsın artık der diye düşündüm oyun alanınız buraya kadar kum bahçenizde demiştir bunlara

hemen akabinde bu bankalara kkm oranlarını düşürme inisiyatifi bırakılınca huylandım 30 da faizi sabit bırakıp seçime kadar 6 kere sabit bırakırlar dedim

Bunlar benim hissiyatlarım göreceğiz bakalım neler olacak

4.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    - Odea KKM dönüşe 50 verdi 3 aylık kabul etmedim parayı çektim restinize rest dedim 60 vermiyorsanız

Yılbaşına kadar dolar tl başa baş noktası 30,50 oluyordu 50 oranın

- ING 30 orandan yine yılbaşına kadar KKM yeniledim

Yılbaşına kadar dolar tl başa baş noktası 29,50

Dolar yılbaşına kadar 30,50 yi geçecek mi geçmeyecek mi diye ekran başında tırnak yiyip yeni bir kur şoku daha yaşayacağıma daha düşük getiriye eyvallah dedim

Kendi görüşüme göre bu halk her şeyi çabuk unuttuğu için doları salarlarsa yılbaşına kadar salarlar daha sonrada yeni yıldan sonra seçime kadar daha sıkı tutarlar görüşünü benimsedim

+ olarak son yapılan faiz artışından sonra bence bunların faiz artış döngüsü bitti dedim

Reyizde 30 iyi düz hesap 30 da kalsın artık der diye düşündüm oyun alanınız buraya kadar kum bahçesinde demiştir bunlara

hemen akabinde bu bankalara kkm oranlarını düşürme inisiyatifi bırakılınca huylandım 30 da faizi sabit bırakıp seçime kadar 6 kere sabit bırakırlar dedim

Bunlar benim hissiyatlarım göreceğiz bakalım neler olacak
    Yıl sonunu belki 30 tl civarı kapatır zaten kontrollü bir şekilde gıdım gıdım devülasyon yapılıyor.iki-üç gün de doları 30-31 tl yapıp kur şoku yaşatacağına alıştıra alıştıra normalleştirerek doları yükseltiyorlar.Ocak ayından seçime kadar ki süreçte dolar bence çok fazla oynamaz.Eğer dış kaynak ve para bulunmazsa dolar kuru seçimden sonra ne olur bakacağız.

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    TEB marifetli günlükte 42 gayet iyi oran bence.. Sabah beni de MT aradı.
    mevcut hesabı acık olanlara tanımlanmışmı ?

6. vakıfbank, 1M+ TL, 33 gün, %43
    Oranlar geçen haftalara göre düşmüş maalesef.

7.  Alıntı Originally Posted by southpark Yazıyı Oku
    vakıfbank, 1M+ TL, 33 gün, %43
    Oranlar geçen haftalara göre düşmüş maalesef.
    kkm den düz mevduata geçişe ne veriyor vakıfbank hocam bilginiz varmı ?

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Eksi %40 negatif faiz.!!!!

Kasım ayı ile TL de çöküş hızlanacak.!!!
    İngiliz Mehmet Londra’dan eli boş dönecek.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    uyan reis -40 mı? -60-70 yazalım şunu

Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •