Originally Posted by
Umk
Tecrubeli ortaklardan fikir almak isterim brüt takas ile alakalı. Kendimce olumlu tarafı ;günübirlikcileri biraz uzaklaştırır meydan gerçek yatırımcılarla kalır düşünesindeyim. Olumsuz tarafı ise piyasanın bu kararı sonrası birtakım yatırımcıların panik havası estirmesi. Tabiki bu söylediklerim amatör bir yatırımcının düşünceleri.
aynen öyledir dostum...bu karar ile tradecileri engellediler...artık satan bu hisseyi geri yerine koyamama ihtimalini de göze almalıdır...çıkacak hisse her türlü çıkar..geçen gün kredi yasağı gelince de aynı şeyi söylemiştim...gerçekten de atatp çıkmaya devam etti..brüt takas ile hisseye güvenenler kalacak...güvenmeyenler gidecek...
gesanda iken her türlü tedbir yasağını yaşamış idim..o yasaklardan hiç korkmadım çünkü elimdeki hissenin değerini biliyordum...sonuçta ne oldu?? gesan 20 tl den bölünmemiş haliyle ta 440 tl lere çıktı...
güvenmeyip satanlara saygım var..herkes kısmeti kadar kazanacak...yalnız beni merak edenler olacak olursa ben buradayım...aldığımdan beridir de daha bir kere bile trade etmedim...kasım ayındaki lansmanı da görmeden bir yere gitmiyorum..
green x in , 2 milyarlık nufüsü olan ve daha yeni pandemi yasaklarının bittiği Çin deki büyümenin bilançolara etksini de görmekte fayda var...yazılım ve teknoloji hisselerinin en güzel bilançoları son iki çeyrek bilançolarıdır..bunları da görmekte fayda var...
kısacası atatp de görülmesi gereken çok şeyler var..tabi artık nasibimiz ne olur bilemeyiz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri